Φρέντι Αντού : Έπιασε 13αρι

Φρέντι Αντού : Έπιασε 13αρι

Τον 13ο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Φρέντι Αντού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λας Βέγκας Λάιτς που βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ούτε μία, ούτε δύο. Αλλά σε 13 ομάδες -προς το παρόν- έχει περάσει ο Φρέντι Αντού, ο οποίος μεταξύ άλλων φόρεσε και τη φανέλα του Άρη για μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2009-2010.

Το… πουλέν του Πελέ μπορεί να μην έχει στεριώσει πουθενά, αλλά βρήκε ακόμη ένα συμβόλαιο. Αυτή τη φορά η Λας Βέγκας Λάιτς που βρίσκεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου του έδωσε μία ευκαιρία, προκειμένου να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να αναπτύξει ερωτική επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντού το 2004 θεωρούταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο από τα 14 με τη φανέλα της Ντισί Γιουνάιτεντ.

Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι με τον Αμερικανό να έχει περάσει μεταξύ άλλων από την Μπενφίκα, τη Μονακό και την Μπελενένσες, ενώ έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα όπως είναι εκείνο της Τουρκίας, της Σερβίας και της… Φινλανδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ