Μάνατζερ Φερέιρα – «Θέλει να μείνει στην Παλμέιρας και μετά το 2022»

Μάνατζερ Φερέιρα – «Θέλει να μείνει στην Παλμέιρας και μετά το 2022»

Ο Ούγκο Καχούδα, μάνατζερ του Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε πως ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είχε έξι προτάσεις, όμως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στην Παλμέιρας

Τέλος στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αμπέλ Φερέιρα να σκέφτεται, σοβαρά, να φύγει από την Παλμέιρας, τον Δεκέμβριο, θέλησε να βάλει ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου προπονητή, υπογραμμίζοντας πως, πρόθεση του Φερέιρα, είναι να μείνει στην ομάδα και μετά το 2022.

Σε δηλώσεις του, ο Ούγκο Καχούδα τόνισε: «Δεν είναι αλήθεια πως ο Αμπέλ έχει πρόθεση να αφήσει την Παλμέιρας στο τέλος της χρονιάς, όπως ανέφεραν αρκετοί δημοσιογράφοι. Δεν σκέφτεται να αφήσει το σύλλογο, έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022.

Είναι πολύ αφοσιωμένος στο έργο του μαζί με τους παίκτες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επαφές με κάποιιον σύλλογο, ούτε για τώρα ούτε για τον Δεκέμβριο. Είναι όλα ψέματα».

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Φερέιρα είπε πως ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ «είχε ήδη έξι προτάσεις και μάλιστα κάποιες ήταν αρκετά μεγάλες.

Η τελευταία ήταν την περασμένη εβδομάδα όμως ο ίδιος είναι αφοσιωμένος με την καρδιά και το μυαλό του στην Παλμέιρας. Είναι τόσο καλά στην Παλμέιρας που δεν αποκλείεται να συνεχίσει και μετά το 2022».

Όπως μάλιστα αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, μεταξύ των ομάδων που έκαναν πρόταση για τον Φερέιρα από τον Οκτώβριο του 2020 και μετά, όπου εργάζεται στην Βραζιλία, ήταν Αλ Ραγιάν από το Κατάρ και η Φενέρμπαχτσε από την Τουρκία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ