Οι Σέρβοι «κράζουν» τον Πρίγιοβιτς – «Μόλις αποχαιρέτησε το σοβαρό ποδόσφαιρο»

Οι Σέρβοι «κράζουν» τον Πρίγιοβιτς – «Μόλις αποχαιρέτησε το σοβαρό ποδόσφαιρο»

Δεν ήχησε καλά στη Σερβία η απόφαση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να αγωνιστεί σε ομάδα της Αυστραλίας.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα φορά τη φανέλα της Western United, με την ομάδα της Αυστραλίας να ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου στράικερ.

Βέβαια, η απόφαση του Πρίγιοβιτς να πάει σε ένα όχι και τόσο καλό πρωτάθλημα, αρνούμενος το καλοκαίρι να υπογράψει σε κάποια από τις ομάδες της Ευρώπης που τον ήθελαν, ανάμεσά τους και ο ΠΑΟΚ, ήχησε άσχημα στη Σερβία, με δημοσιεύματα της χώρας να τον «κράζουν» για την επιλογή του, λέγοντας πως «μόλις αποχαιρέτησε το σοβαρό ποδόσφαιρο».

Ειδικότερα αναφέρουν: «Τέσσερις μήνες αργότερα, ο Πρίγιοβιτς βρήκε τελικά μια νέα ομάδα αλλά κρίνοντας από το όνομα και το πρωτάθλημα, μόλις αποχαιρέτησε το σοβαρό ποδόσφαιρο σε ηλικία 32 ετών… Κοινώς ο πρώην διεθνής Σέρβος επιθετικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με τη Western United, μια ομάδα από ένα προάστιο της Μελβούρνης.

Κάποτε στο Champions League και το Europa League, παίζοντας για τη Λέγκια και τον ΠΑΟΚ, μετά για τα εκατομμύρια στην Αλ Ιτιχάντ και τώρα παίζοντας ποδόσφαιρο για την περιπέτεια. Η Western United ιδρύθηκε πριν από μόλις τρία χρόνια…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ