Τσάβι : «Δεν πρόκειται να κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο ο Μπολτ»

Τσάβι : «Δεν πρόκειται να κάνει τη διαφορά στο ποδόσφαιρο ο Μπολτ»

Ο Τσάβι μίλησε για το γεγονός πως ο Γιουσέιν Μπολτ θα ξεκινήσει το ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο.

Ο Τσάβι Ερνάντες εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Γιουσέιν Μπολτ δεν μπορεί να κάνει την διαφορά στο ποδόσφαιρο. Όπως είναι γνωστό ο διάσημος Τζαμαϊκανός σπρίντερ, δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα, όμως ο πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως αν και τον λατρεύει δεν πιστεύει πως μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Αυτό που κάνει τη διαφορά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι το ταλέντο. Και το ταλέντο είναι η δυνατότητα να ελέγχεις αυτό που κάνεις και εκείνο που κάνουν οι άλλοι, επειδή δεν παίζεις μπάλα μόνο με τα πόδια αλλά και με το κεφάλι», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα στο περιοδικό So Foot.

«Λατρεύω τον Γιουσέιν Μπολτ, είναι ένας μεγάλος αθλητής. Σχετικά με  φυσική κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να  συγκριθεί μαζί του. Κανείς δεν τρέχει γρηγορότερα από αυτόν. Αλλά, με όλο τον σεβασμό, δεν θα κάνει ποτέ τη διαφορά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ταχύτητα και την νοημοσύνη του παιχνιδιού με την φυσική ικανότητα. Είναι αδύνατο», πρόσθεσε ο πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης με την Ισπανία, Τσάβι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ