Μπέκαμ : Θέλει Κριστιάνο, Ρούνεϊ και Αντσελότι στην ομάδα του

Μπέκαμ : Θέλει Κριστιάνο, Ρούνεϊ και Αντσελότι στην ομάδα του

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα τέλη του Γενάρη κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αγοράζοντας ομάδα από το Μαϊάμι που θα αγωνιστεί στο MLS. Ο παλαίμαχος Άγγλος σταρ έχει σκοπό να φέρει στην ομάδα του τεράστιους ποδοσφαιρικούς αστέρες ταράζοντας τα νερά στην αμερικανική ποδοσφαιρική σκηνή. Συγκεκριμένα, ο Μπέκαμ έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του Κάρλο Αντσελότι […]

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στα τέλη του Γενάρη κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα αγοράζοντας ομάδα από το Μαϊάμι που θα αγωνιστεί στο MLS. Ο παλαίμαχος Άγγλος σταρ έχει σκοπό να φέρει στην ομάδα του τεράστιους ποδοσφαιρικούς αστέρες ταράζοντας τα νερά στην αμερικανική ποδοσφαιρική σκηνή.

Συγκεκριμένα, ο Μπέκαμ έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του Κάρλο Αντσελότι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του, σύμφωνα με τη Mirror. Μάλιστα, αναφέρεται ότι σαν εναλλακτικά πλάνα παρουσιάζονται ο πρώην τεχνικός της εθνικής των ΗΠΑ, Μπρους Αρίνα και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Αντσελότι δεν προπονεί κάποια ομάδα αυτή τη στιγμή. Μπέκαμ και Αντσελότι έχουν καλές σχέσεις από την κοινή τους θητεία στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Όσο για τους άλλους δύο, ο Αρίνα, αφού απέτυχε να οδηγήσει τις ΗΠΑ στο Μουντιάλ, έμεινε χωρίς ομάδα και εκείνος, ενώ και ο Ζιντάν έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μπέκαμ. Μην ξεχνάμε ότι συνυπήρξαν ως ποδοσφαιριστές στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από κει και πέρα, υπάρχουν σενάρια τα οποία μπλέκουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο με την ομάδα του Μπέκαμ! Ακόμη, μπλέκεται και το όνομα του Γουέιν Ρούνεϊ, με τον Άγγλο φορ της Έβερτον να έχει κάνει λόγο παλαιότερα για κλείσιμο της καριέρας του στο MLS.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει λοιπόν, η περίπτωση της ομάδας του Μπέκαμ και ποια μέλη θα την απαρτίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ