Ο Ίσκο έφτασε «ιερά τέρατα» του ποδοσφαίρου! (pic, vid)

Ο Ίσκο έφτασε «ιερά τέρατα» του ποδοσφαίρου! (pic, vid)

Ο Ίσκο έγινε το βράδυ της Τρίτης (27/03) μόλις ο 7ος άσος που σημειώνει χατ-τρικ κόντρα στην Εθνική Αργεντινής!

Η Ισπανία «διέσυρε» την Αργεντινή με το εμφατικό 6-1 το βράδυ της Τρίτης (28/03) στο Wanda Metropolitano, με τον Ίσκο να κάνει χατ-τρικ και τους Ντιέγκο Κόστα, Τιάγκο Αλκάνταρα και Ιάγο Άσπας να προσθέτουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ. Το επίτευγμα του 26χρονου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμπισελέστε δεν είναι κάτι συνηθισμένο…

Μόλις επτά παίκτες έχουν καταφέρει να σκοράρουν τρεις φορές κόντρα στην Αργεντινή στον ίδιο αγώνα! Τρεις μάλιστα από τους έξι είναι οι θρυλικοί Πελέ, Ρονάλντο (το Φαινόμενο) και Ριβάλντο. Δηλαδή τρία «Ιερά Τέρατα» του ποδοσφαίρου. Οι εναπομείναντες τρεις είναι ο Ουρουγουανός Χοσέ Πιεντιμπενέ, ο Βόσνιος Σαφέτ Σούσιτς και ο Βολιβιανός Χοακίν Μποτέρο.

Πιο αναλυτικά:

Χοσέ Πιεντιμπένε: Σκόραρε τρία γκολ κόντρα στην Αργεντινή το 1919.

Πελέ: Έκανε χατ-τρικ με αντίπαλο την Αλμπισελέστε το 1963.

Σάφετ Σούσιτς: Ως αμυντικός της Γιουγκοσλαβίας, σκόραρε τρεις φορές το 1979 στη νίκη με 4-2 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ριβάλντο: Σκόραρε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα της Βραζιλίας σε μία φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Αργεντινή (4-2) το 1999.

Ρονάλντο: Το 2004 στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006 η Βραζιλία επικράτησε 3-1 της Αργεντινής, με το Φαινόμενο να πετυχαίνει όλα τα γκολ της Σελεσάο.

Χοακίν Μποτέρο: Πριν τον Ίσκο, ο τελευταίος παίκτης που βρει δίχτυα 3 φορές στον ίδιο αγώνα ενάντια στην Αργεντινή ήταν ο Βολιβιανός άσος, Χοακίν Μποτέρο, την Πρωταπριλιά του 2009, όταν η Βολιβία διέλυσε την Αλμπισελέστε με 6-1, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

https://twitter.com/2010MisterChip/status/978753374073053186

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ