Σε ποιά ομάδα υπογράφει ο Ντιέγκο Κόστα;

Σε ποιά ομάδα υπογράφει ο Ντιέγκο Κόστα;

Ο Ντιέγκο Κόστα φέρεται να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Ντιέγκο Κόστα φαίνεται πως έχει αποφασίσει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του, μετά το «διαζύγιό» του με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο 33χρονος φορ, γεννημένος στο Λαγκάρτο της Βραζιλίας, που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός από τον Σεπτέμβριο του 2013, έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του.

Ομάδες όπως οι Χετάφε, Σαλερνιτάνα, Κράσνονταρ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενδιαφέρονται για απόκτηση του, αλλά σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ είναι πιο κοντά σε συμφωνία στο να παραμείνει στο πρωτάθλημα της χώρας, καθώς έχει μεγάλη πρόταση από την Κορίνθιανς για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την περασμένη σεζόν ο Ισπανός διεθνής επιθετικός σημείωσε πέντε γκολ κι έδωσε δύο ασίστ σε 19 συμμετοχές με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο Κόστα, ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα στην Τσέλσι και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι πλέον ελεύθερος και έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να βρει στην Κορίνθιανς ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στην Τσέλσι, Γουίλιαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ