Έτσι ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια στο Κουερετάρο – Άτλας (vid)

Έτσι ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια στο Κουερετάρο – Άτλας (vid)

Μια οικογένεια η οποία υποστήριζε του φιλοξενούμενους φέρεται να ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν τα αιμαστηρά επεισόδια στην αναμέτρηση Κουερετάρο - Άτλα τα οποία στοίχισαν την ζωή σε τουλάχιστον 17 ανθρώπους.

Συγκλονισμένος είναι ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Κουερετάρο – Άτλας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ενώ εκατοντάδες φίλαθλοι βρίσκονται στο νοσοκομείο με τραύματα.

Οι εικόνες που έκαναν γρήγορα τον γύρο του κόσμου μιλούν από μόνες. Οι αρχές ανακοίνωσαν υποδειγματικά μέτρα, ενώ με την σειρά της η Μεξικάνικη Λίγκα διέκοψε το πρωτάθλημα μέχρι νεοτέρας.

Ειδική αναφορά έχει γίνει για την εμφανέστατη έλλειψη της αστυνομίας, κάτι που είναι αρκετά παράλογο μιας και μιλάμε για δύο ομάδες οι οποίες έχουν αρκετά μεγάλη αντιπαλότητα.

Όσον αφορά το πως ξεκίνησαν τα αιματηρά επεισόδια, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Μεξικό υπάρχουν βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου, που δείχνουν ότι δέκα λεπτά μετά το δεύτερο ημίχρονο, μια μερίδα οπαδών της Κουερέταρο επιτέθηκε σε μια οικογένεια η οποία υποστήριζε την Άτλας και βρίσκονταν σε μια ενδιάμεση κερκίδα.

«Άρχισαν να χτυπούν οικογένειες, παιδιά και γυναίκες αδιακρίτως και αυτό ήταν το σημείο χωρίς επιστροφή. Θεωρώ τον Υπουργό Ασφάλειας της πολιτείας Κουερετάρο ως τον κύριο υπεύθυνο για την υποτίμηση του κινδύνου, επειδή μόνο τοποθέτησε τους αστυνομικούς της πολιτείας έξω από το γήπεδο. Και μέσα μόνο ιδιωτική ασφάλεια που δεν ήταν εκπαιδευμένη. Μόνο δύο κυρίες μεταξύ 40 και 50 ετών ήταν εκεί για να μας φροντίσουν και όταν είδαν ότι τα επεισόδια γίνονταν όλο και πιο έντονα, η μία άρχισε να κλαίει», είπε ένας από τους οπαδούς της Άτλας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ