Η Κόρινθιανς πάει στα δικαστήρια λόγω… Αουγκούστο

Η Κόρινθιανς πάει στα δικαστήρια λόγω… Αουγκούστο

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει η Κορίνθιανς λόγω μίας υπόθεσης που αφορά τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να λύσει η Κορίνθιανς, εξαιτίας του… Ντόουγκλας Αουγκούστο, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να οδηγείται στα δικαστήρια για μια συμφωνία που αθέτησε προς τον μέσο του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο βραζιλιάνικος σύλλογος στον οποίο ο 25χρονος παίκτης του Δικεφάλου του βορρά αγωνίστηκε ουσιαστικά για έξι μήνες, είχε έρθει σε συμφωνία με μια εταιρία για δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του ποδοσφαιριστή.

Τον Οκτώβρη του 2020 η ομάδα κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 1,3 εκατομμυρίων ρεάλ σε 12 μηνιαίες δόσεις, με την Κορίνθιανς όμως να καταβάλει κανονικά μόνο τη μία, ύψους 144.041 ρεάλ και να σταματά τις υπόλοιπες.

Όπως ήταν λογικό, ο Αουγκούστο προσέφυγε στα δικαστήρια τον περασμένο Απρίλιο, όπου και με απόφαση ο σύλλογος κλήθηκε να καταβάλει το 30% του χρέους προς τον παίκτη και το υπόλοιπο ποσό να διαιρεθεί σε έως και έξι μηνιαίες δόσεις.

Οι δικηγόροι της Κορίνθιας ανέφεραν στο δικαστήριο πως η κατηγορία, με τους όρους που παρουσίασε ο αθλητής στη διαδικασία, δεν είναι έγκυρη και η υπόθεση αναμένεται να έχει συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ