Λογικό το 2.00

Λογικό το 2.00

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α’ Αργεντινής.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α’ Αργεντινής.

Αλντοσίβι – Πλατένσε (01:00): Οι δύο ομάδες έχουν μπει στον δεύτερο γύρο αντίθετα από τη συνολική τους παρουσία στον πρώτο. Καλά, όχι ότι λέει κάτι, απλά το αναφέρουμε. Στο στοίχημα, πάντως, βρίσκουμε μοιρασμένες αποδόσεις. Τα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ήταν πριν από έναν χρόνο, με γηπεδούχο την Πλατένσε. Και τα δύο τα πήρε η Αλντοσίβι με 1-0 και 2-0.

Όσο καλή παρουσία είχε η Αλντοσίβι στον πρώτο γύρο (20 βαθμούς με 6-2-6, 17-16 γκολ), άλλο τόσο κακή εκκίνηση έχει κάνει στον β’. Έχει 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, το 2-1 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς, 1-0 από την Εστουδιάντες, 1-0 από την Πατρονάτο. Πάντως, για να τα λέμε όλα, αυτές οι ήττες έρχονται ως συνέχεια του κακού φινάλε είχε κάνει. Βλέπετε, έκλεισε τον πρώτο γύρο με 4 συνεχόμενες ήττες και πέντε ματς χωρίς νίκη. Τελευταία, είναι το 1-0 επί της Ροζάριο Σεντράλ στις 16/4.

Η Πλατένσε, από την άλλη, έκανε 2 νίκες σε όλο τον πρώτο γύρο (2-4-8, 12-23 γκολ). Όσες έχει κάνει ήδη σε 3 αγώνες στον δεύτερο! Κέρδισε 2-1 τη Γοδόι Κρουζ εντός και 1-0 τη Βελέζ Σάρσφιλντ εντός και προ ημερών έφερε 1-1 με τι Χιμνάσια Λα Πλάτα. Δεν ήταν καλύτερη, αλλά έβγαλε αντίδραση στο τέλος: Δέχτηκε το γκολ στο 83’ και ισοφάρισε στο 88’ με τον Εσκιβέλ.

Μάθε τα πάντα για το Στοίχημα Online

Αλντοσίβι – Πλατένσε (01:00): Δεν περιμένω να ανοίξει πολύ το παιχνίδι. Μου αρέσει το 2-3 γκολ, αλλά θα προτιμήσω να παίξω με λίγο μικρότερο ρίσκο. Αν μπορεί να γίνει αυτό στο στοίχημα. Πάμε στοίχημα με το «Χ» ημίχρονο στο 2.00 (bet365). Μπαίνουν… σφιγμένες και χωρίς πολλά ρίσκα και διπλασιάζουμε.

Ηead to Head (H2H) στοίχημα: Τι είναι

Σεντράλ Κόρδοβα – Σαν Λορέντζο (03:30): Δεν έχουν παίξει πολλά παιχνίδια μεταξύ τους. Το τελευταίο, ήταν έναν χρόνο πριν, με τη γηπεδούχο Σαν Λορέντζο να επικρατεί με 1-0. Δεν βοηθάει κάπως στο στοίχημα αυτό. Πάμε να δούμε μερικά στοιχεία ακόμα για τις δύο ομάδες.

Την αδικεί τη Σέντραλ Κόρδοβα η ήττα με 2-1 από την Μπάνφιλντ εκτός έδρας. Ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δέχτηκε το δεύτερο γκολ με πέναλτι στο 81’ και αυτό ήταν. Δεν πρόλαβε να κάνει κάτι άλλο. Προηγουμένως, είχε κάνει μεγάλη νίκη επί της Μπόκα Τζούνιορς με 1-0 με το τέρμα του Γκονζάλες. Αυτά, μαζί με το 1-1 με την Μπαράκας Σέντραλ, είναι τα ως τώρα αποτελέσματά της στον δεύτερο γύρο στην Αργεντινή.

Δες το αναλυτικό review της bwin

Πάμε και στη Σαν Λορέντζο; Προέρχεται από το εντυπωσιακό 3-3 με την Άρσεναλ Σαραντί. Όμως, έχασε δικό της ματς. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε τρία τέρματα από το 57’ ως το 69’. Κι όμως τα διέλυσε όλα μέσα σε λίγα λεπτά, μιας και ισοφαρίστηκε με δύο γκολ στο 77’ και στο 79’. Ήταν η 3η διαδοχική ισοπαλία (0-0 με Νιούελς Ολντ Μπόις, 1-1 με Ιντεπεντιέντε) σε ισάριθμα ματς στον β’ γύρο και 4η συνεχόμενη μιας και είχε κλείσει τον πρώτο γύρο με «Χ».

Σεντράλ Κόρδοβα – Σαν Λορέντζο (03:30): Ένα γκολ θα ζητήσουμε εδώ. Σε κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο. Νομίζω πως είναι αρκετά μικρότερο το ρίσκο από το να πηγαίναμε σε κάποια άλλη επιλογή. Ας το βάλει όποια να ‘ναι. Πάμε στοίχημα με το Πρώτο γκολ πριν το 33’ στο 1.83 (bet365).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ