Έτοιμη για το 2.42

Έτοιμη για το 2.42

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α’ Αργεντινής.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α’ Αργεντινής.

Γοδόι Κρουζ – Ντεφένσα (22:30): Απολύτως ανταγωνιστική εμφανίστηκε απέναντι στη Ροσάριο Σεντράλ η Γοδόι Κρουζ, αλλά ένα πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα της στοίχισε και έφυγε χωρίς βαθμό. Είχε καλή εικόνα, έπαιξε ανοιχτά, είχε ευκαιρίες, όμως τελικά η Ροσάριο βρήκε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σέρβιο στο 84’ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Δεύτερη ήττα σε τρεις αναμετρήσεις και αυτή εκτός έδρας όπως είχε συμβεί και με την Πλατένσε. Αντίθετα, στην έδρα της επικράτησε με 2-0 της Ράσινγκ και θέλει να πράξει το ίδιο και κόντρα στην Ντεφένσα. Για την ακρίβεια… καίγεται για τη νίκη η γηπεδούχος ομάδα, που θέλει να αναρριχηθεί βαθμολογικά και να κοιτάξει ψηλότερα. Για την Ντεφένσα δεν υπάρχει ακόμα ούτε νίκη, ούτε ήττα.

Γοδόι Κρουζ – Ντεφένσα (22:30): Τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, 0-0 με τη Ρίβερ Πλέιτ, 1-1 με τη Λανούς, 1-1 με την Ουρακάν στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε πριν πέντε μέρες. Προηγήθηκε στο 17’ με τον Ροτόντι η Ντεφένσα, ήρθε έξι λεπτά αργότερα ο Κριστάλντο για να ισοφαρίσει. Και από το 23’ δεν άλλαξε τίποτα, με το ματς να ολοκληρώνεται με αυτό το 1-1 που είχε διαμορφωθεί. Χωρίς τον μπακ Νέγκρι θα παίξουν οι γηπεδούχοι, επιστρέφει ο Πιτσίνι που αγωνίζεται στην επίθεση για τους φιλοξενούμενους.

Μάθε τα πάντα για το Στοίχημα Online

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Έχει καλή προϊστορία η Ντεφένσα απέναντι στη Γοδόι, με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι είναι αλήθεια όμως πως καίγονται για τη νίκη και στην έδρα τους εμφανίζουν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Υψηλές τιμές στο σετ αποδόσεων, νομίζω πως από τη στιγμή που βρίσκουμε τον «άσο» κοντά στο 2,5 έχει πολύ μεγάλη αξία προκειμένου να το επιλέξουμε. Πάμε στοίχημα με τη νίκη της Γοδόι Κρουζ σε απόδοση 2.42 (Pamestoixima).

Ηead to Head (H2H) στοίχημα: Τι είναι

Νιούελς Ολντ Μπόις – Αρχεντίνος Τζούνιορς (03:30): Ίσως το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Αργεντινή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν ψηλά και έχουν κάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Δύο εκτός έδρας νίκες έως τώρα για τη Νιούελς, που την προηγούμενη αγωνιστική σκόραρε κόντρα στην Τάγιερες μόλις στο πρώτο λεπτό και αυτό το γκολ ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη. Δεν άλλαξε τίποτα στη συνέχεια. Είναι στους εφτά βαθμούς, στην κορυφή μαζί με Εστουδιάντες και Πλατένσε.

Δύο νίκες και μια ισοπαλία για την Αρχεντίνος Τζούνιορς, που επικράτησε στο τελευταίος της παιχνίδι με 2-1 της Ιντεπεντιέντε. Σε ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως εκμεταλλεύτηκε τις καλές της στιγμές και κατάφερε να πάρει τη νίκη με γκολ του Νους και του Βέρα. Είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα ο Μπενέγκας.

Δες το αναλυτικό review της bwin

Νιούελς Ολντ Μπόις – Αρχεντίνος Τζούνιορς (03:30): Στα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων βλέπουμε μόνο νίκες των γηπεδούχων. Και μάλιστα με τον φιλοξενούμενο να μην σκοράρει. Τρεις για την Αρχεντίνος, δύο για τη Νιούελς. Τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο για το Κύπελλο Αργεντινής, με την Αρχεντίνος να διαλύει την αντίπαλό της με 3-0 μέσα στην έδρα της. Τώρα τα πράγματα πάντως θα είναι διαφορετικά.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ψηλά το σετ αποδόσεων, έχει πολύ μεγάλη αξία η νίκη της Νιούελς στις τιμές που τη συναντάμε. Είναι καλύτερη ομάδα, θα παίξει μπροστά στο κοινό της και θα τη… στηρίξουμε. Πάμε στοίχημα με «άσο» σε απόδοση 2.52 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ