Θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα!

Θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ο Ινιέστα!

Τον δρόμο για την Βαρκελώνη θέλει να πάρει ξανά ο Αντρές Ινιέστα!

Ο Αντρές Ινιέστα είναι ένας ζωντανός θρύλος της Μπαρτσελόνα. Ενας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα των Καταλανών. Ο Ισπανός δεν ξεχνάει τους «Μπλαουγκράνα» και με δηλώσεις του, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

Παράλληλα, ο άσος της Βίσελ Κόμπε υπογράμμισε πως το επόμενο ματς της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν στο Champions League.

Διαβάστε επίσης: Η αφιονισμένη ΑΕΚ και ο… ασπόνδυλος Άρης

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θα συνεχίσω για έναν ακόμα χρόνο στην Ιαπωνία και μετά θα δούμε. Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, είναι το σπίτι μου. Αλλά δεν ξέρω με ποιον ρόλο. Προπονητής, αθλητικός διευθυντής ή κάτι άλλο. Όπως και να έχει, αυτή την στιγμή συγκεντρώνομαι στο να προπονούμαι σωστά, αφού βλέπω ακόμα τον εαυτό μου σαν ποδοσφαιριστή».

«Είναι σημαντικό να νικήσει η Μπαρτσελόνα για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της. Η Ίντερ έχει σπουδαία ομάδα, οπότε θα έχε δύσκολο έργο. Περιμένω από την Μπαρτσελόνα να αναλάβει την πρωτοβουλία και την Ίντερ να κάτσει πίσω, με δεδομένο πως η ισοπαλία θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα για εκείνη. Οι λεπτομέρειες κρίνουν το Champions League αλλά η Μπαρτσελόνα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν πολύ αρνητικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ