Λύγισαν τα τσιμέντα του «Μονουμεντάλ» στο «αντίο» του Γκαγιάδο

Λύγισαν τα τσιμέντα του «Μονουμεντάλ» στο «αντίο» του Γκαγιάδο

Έπειτα από οκτώ χρόνια ο Μαρσέλο Γκαγιάδο «αποχαιρέτησε» τη Ρίβερ Πλέι, με τα δάκρυα να μην απουσιάζουν στην τελετή που διοργανώθηκε προς τιμήν του.

Η αναμέτρηση της Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στη Ροζάριο Σεντράλ ήταν η τελευταία του Μαρσέλο Γκαγιάδο, έπειτα από οκτώ χρόνια στον πάγκο της Ρίβερ.

Ο Αργεντίνος μετά από αρκετό καιρό στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας είχε πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, έχοντας διαγράψει μία λαμπρή καριέρα.

Διαβάστε επίσης: Το ρεκόρ του Καβάνι με τη Βαλένθια και η σχέση με τον Χάμες Ροντρίγκες (pics)

Συγκεκριμένα τα οκτώ χρόνια της θητείας οδήγησε τους «εκατομμυριούχους» στην κατάκτηση δύο Copa Libertadores, ενός πρωταθλάματος Αργεντινής, ενός Copa Sudamericana, τριών Κύπελλα και δύο Super Cup.

Όπως ήταν λογικό οι φίλοι της ομάδας τον λάτρεψαν όλα αυτά τα χρόνια, όπου χθες γέμισαν τις κερκίδες του «Μονουμεντάλ» για να πουν «αντίο» στον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, με τον 46χρονο τεχνικό, να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του την ώρα που εκφωνούσε το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

Οι άνθρωποι της Ρίβερ, του απένειμαν μία αναμνηστική πλακέτα για τα τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν παραταγμένα όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ