Το ρεκόρ του Καβάνι με τη Βαλένθια και η σχέση με τον Χάμες Ροντρίγκες (pics)

Το ρεκόρ του Καβάνι με τη Βαλένθια και η σχέση με τον Χάμες Ροντρίγκες (pics)

Σε ένα σπουδαίο επίτευγμα έφτασε ο Έντισον Καβάνι στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Βαλένθια. Τι σχέση έχει με τον Χάμες Ροντρίγκες.

Το ντεμπούτο του απέναντι στην Έλτσε πραγματοποίησε με την φανέλα της Βαλένθιας ο Έντισον Καβάνι χθες Σάββατο (15/10), με τον Ουρουγουανό στράικερ να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτα δις.

Με πέναλντι αρχικά έφερε την αναμέτρηση στα ίσια (1-1) καθώς η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ. Στην συνέχεια ο «Ματαντόρ» έδωσε το προβάδισμα στις «νυχτερίδες» στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά. Η Βαλένθια ωστόσο δεν τα κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς με το σκορ στο τέλος να γράφει για τις δύο ομάδες 2-2.

Ο Καβάνι έτσι άνοιξε λογαριασμό και στην La Liga και έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης από την Νότια Αμερική που καταφέρνει να σκοράρει στα 4 από τα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Premier League, Ligue 1, Serie A, La Liga).

Μόλις τέσσερις Νοτιοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές, πέρα από τον Καβάνι, έχουν καταφέρει τον 21ο αιώνα να σημειώσουν το ίδιο επίτευγμα. Ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Αλέξις Σάντσες, ο Φιλίπε Κουτίνιο και ο Χάμες Ροντρίγκες του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ