Η νέα ζωή του Μαρτίνς, ο ρόλος του Λέτο και το… χρυσορυχείο! (vid+pics)

Η νέα ζωή του Μαρτίνς, ο ρόλος του Λέτο και το… χρυσορυχείο! (vid+pics)

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε από την Αλ Γκαράφα – Χτύπησε φλέβα… χρυσού ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού – Ο νέος ρόλος του Σεμπάστιαν Λέτο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να αναλαμβάνει την Αλ Γκαράφα. Ο 52χρονος τεχνικός, ο οποίος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού την τετραετία που παρέμεινε στον πειραϊκό σύλλογο, ταξίδεψε στο Κατάρ και σήμερα παρουσιάστηκε και επίσημα από την Αλ Γκαράφα.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε μέχρι και στην Κολομβία η «τρέλα» του Ρέντη: «Στην Ελλάδα τα ντέρμπι τα ζουν διαφορετικά» (vid)

Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλυσε το πλάνο του και μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασής του από την ομάδα του Κατάρ, ανέβασε στα social media μια φωτογραφία του με τους παράγοντες της Αλ Γκαράφα και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναλαμβάνω την Αλ Γκαράφα για την επόμενη μιάμιση σεζόν. Έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Σας υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε στις νίκες. Στόχος μου είναι επαναφέρω την ενότητα και να βοηθήσω την ομάδα να βρει ξανά την ταυτότητά της. Ευχαριστώ τον Σεΐχη Γιασίμ Μπιν Θάμερ Αλ Θανί για τη φιλοξενία. Θα επιστρέψουμε ξανά στους τίτλους», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στο μήνυμά του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιασίμ Μπιν Θάμερ Αλ Θανί για να καταφέρει να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να πει το πολυπόθητο «ναι» και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, χρειάστηκε να βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, το συμβόλαιο των 18 μηνών το οποίο υπέγραψε ο Πορτογάλος προπονητής, θα αποφέρει στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού πάνω από 4 εκατ. ευρώ. Ήτοι σχεδόν 220.000 ευρώ τον μήνα!

Ο Ιβηρας κόουτς, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού σε 221 αναμετρήσεις και είχε απολογισμό 143 νίκες, 41 ισοπαλίες και 37 ήττες (417/177 γκολ, 2.13 πόντους ανά ματς), στην Αλ Γκαράφα μάλιστα θα αντικαταστήσει τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι. Μάλιστα, βοηθός του Μαρτίνς θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού, Σεμπάστιαν Λέτο.

Ο Αργεντινός, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση τον Δεκέμβριο του 2017, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει την προπονητική και από τον περασμένο Ιούλιο βρίσκεται στο Κατάρ ως βοηθός προπονητής. Ηταν στο πλευρό του Στραματσόνι και τώρα στο πλευρό του Μαρτίνς. Μάλιστα, κατά την παραμονή του στην Ελλάδα, ο Σεμπάστιαν Λέτο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα. Μάλιστα και τα δύο ήταν νταμπλ. Το 2009 με τη φανέλα του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.Με τους Ερυθρόλευκους είχε 37 συμμετοχές, με 2 γκολ και 10 ασίστ και με τους Πράσινους 141 συμμετοχές, με 43 γκολ και 33 ασίστ.

Οσον αφορά στην Αλ Γκαράφα, η νέα ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετά από 7 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 12 πόντους και είναι στο -5 από την κορυφή και την Αλ Ουάκρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ