Επικό βίντεο: Μπελούτσι και Σκόκο έκαναν πλάκα στον Μάξι Ροντρίγκες!

Επικό βίντεο: Μπελούτσι και Σκόκο έκαναν πλάκα στον Μάξι Ροντρίγκες!

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, συνεργάστηκαν για να κάνουν πλάκα στον Μάξι Ροντρίγκες!

Θυμάστε τους Φερνάντο Μπελούτσι και Νάτσο Σκόκο; Τους δύο Αργεντινούς παικταράδες που πέρασαν από την Ελλάδα, φορώντας τα χρώματα του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ αντίστοιχα; Οι δύο Λατινοαμερικάνοι μπορεί στην Ελλάδα να ήταν αντίπαλοι, αλλά στην Αργεντινή ήταν συμπαίκτες στην Νιούελς Ολντ Μπόις. Εκεί είχαν μαζί τους τον Μάξι Ροντρίγκες.

Το… θύμα τους στην προκειμένη περίπτωση, με τους Φερνάντο Μπελούτσι και Νάτσο Σκόκο να συνεργάζονται για να κάνουν πλάκα στον άλλοτε επιθετικό των Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: «Χτύπημα» από τον Καστίγιο ενόψει ντέρμπι! (pic)

Οι τρεις συμπατριώτες συγκεντρώθηκαν σε ένα σπίτι, με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να κρύβεται μέσα σε ένα ντουλάπι, με σκοπό να τρομάξει τον Μάξι Ροντρίγκες. Ο… συνεργάτης του Φερνάντο, Νάτσο Σκόκο, ζήτησε από ανυποψίαστο συμπατριώτη του να του φέρει κάτι από το ντουλάπι, με τον Μπελούτσι να πετάγεται και να τρομάζει τον άλλοτε συμπαίκτη του στην Νιούελς Ολντ Μπόις. Φερνάντο και Νάτσο έσκασαν στα γέλια, με τον Μάξι να κοιτάζει απορημένος τους δύο συμπατριώτες του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τους τρεις ο μοναδικός που παίζει ακόμα ποδόσφαιρο είναι ο Μπελούτσι, παρότι είναι πλέον 39 χρονών. Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο αγωνίζεται στην Εστουδιάντες RC που βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Φέτος, έχει 22 συμμετοχές, με 2 γκολ και 2 ασίστ σε 1.175 λεπτά. Στον Ολυμπιακό έπαιξε από τον Ιανουάριο του 2008 έως το καλοκαίρι του 2009, έχοντας 55 συμμετοχές, με 9 γκολ και 8 ασίστ.

Ο Νάτσο Σκόκο έπαιξε στην ΑΕΚ για τρία χρόνια (2008-2011), έχοντας 118 συμμετοχές, με 33 γκολ και 30 ασίστ σε 9.461 λεπτά.

Δείτε το βίντεο με την πλάκα στον Μάξι Ροντρίγκες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ