Τι συμβαίνει στην Βραζιλία με Πελέ – Προετοιμάζονται για την κηδεία του;

Τι συμβαίνει στην Βραζιλία με Πελέ – Προετοιμάζονται για την κηδεία του;

Μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες στην Βραζιλία.

Η κατάσταση της υγείας του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ φαίνεται πως έχει επιβαρυνθεί τις τελευταίες ημέρες, με την χθεσινή ανάρτηση της κόρης του να είναι χαρακτηριστική.

«Είμαστε ακόμα εδώ, στον αγώνα και με πίστη. Άλλη μία νύχτα μαζί», ανέφερε στο μήνυμα της, σκορπίζοντας την… αγωνία σε εκατομμύρια θαυμαστές του.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με δύο στον Ολυμπιακό – Οριστικές αποφάσεις

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες στο γήπεδο της αγαπημένης του Σάντος, παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα. Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες δύο ημέρες, στήθηκαν δύο σκηνές στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, ενώ εργάτες μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα, με τους κατοίκους στη γειτονιά του Βίλα Μπελμίρο να κοιτούν με αγωνία αλλά και λύπη τα όσα συμβαίνουν.

Στις εικόνες που μεταδόθηκαν μέσω των social media φαίνεται ένα «χρυσό φέρετρο» στο εσωτερικό του γηπέδου, ενώ τοποθετούνται μαρμάρινες εικόνες με τη μορφή του Πελέ.
Ολοι υποψιάζονται τι συμβαίνει αλλά κανείς δεν τολμά να το παραδεχτεί.

Αυτό που φοβούνται να πουν οι Βραζιλιάνοι το έγραψε η αργεντίνικη ιστοσελίδα ole: «Προετοιμάζονται για την πιθανή κηδεία του Πελέ στα στάδιο της Σάντος».

Ο Πελέ έχει ταυτιστεί με τη Σάντος, είναι η ομάδα στην οποία ξεκίνησε, μεγαλούργησε και μετατράπηκε σε παγκόσμιο είδωλο.

Προς τιμήν του τα μέλη του κλαμπ αποφάσισαν να τοποθετηθεί ένα στέμμα στην κορυφή του θυρεού της φανέλας της για τη σεζόν 2023.

Η συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής είχε προτείνει προ ημερών στην ομοσπονδία της Βραζιλίας την αντικατάσταση των τριών εκ των πέντε αστέρων που στεφανώνουν τον θυρεό της Σελεσάο με τρεις καρδιές, όπως λέγεται στα πορτογαλικά η περιοχή στην οποία γεννήθηκε ο Πελέ (Tres Coracoes) στην πολιτεία Μίνας Ζεράις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ