Αντσελότι: «Είναι δύσκολο να πω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Αντσελότι: «Είναι δύσκολο να πω ότι ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Παρά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την Αργεντινή, ο Κάρλο Αντσελότι, ανέφερε πως δεν πρόκειται να πει ποτέ πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία.

Ο Μέσι κατάφερε να οδηγήσει την εθνική ομάδα της Αργεντινής στην κορυφή του κόσμου και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, προσθέτοντας έτσι ακόμα ένα παράσημο στην τεράστια καριέρα του και γιγαντώνοντας τον μύθο του ακόμα περισσότερο.

Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι αδύνατο για εκείνον να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και πως αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να το πει ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Το πρωτάθλημα του… Ιωαννίδη δεν τελειώνει από τα μισά του

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντσελότι:

«Είναι δύσκολο να το πω. Δεν ξέρω αν είναι ο κορυφαίος στην ιστορία. Δεν θα ήταν δίκαιο να πω κάτι τέτοιο, γιατί κάθε εποχή έχει πολύ καλούς παίκτες. Δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ από το στόμα μου πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Έχω απολαύσει πολλούς μεγάλους παίκτες και κάθε μέρα προπονώ τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η Ρεάλ τον Ιανουάριο:

«Οι θέσεις είναι καλυμμένες, γιατί έχουμε ένα εξαιρετικό ρόστερ. Δεν ξέρω για πιθανές αποχωρήσεις, γιατί ίσως κάποιοι παίκτες που δεν παίζουν τόσο πολύ να θέλουν να φύγουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ