Μπεργκ : «Προνόμιο να δουλεύεις με αυτούς τους συμπαίκτες, να συνεχίσουμε έτσι»

Μπεργκ : «Προνόμιο να δουλεύεις με αυτούς τους συμπαίκτες, να συνεχίσουμε έτσι»

Η Αλ Αΐν κατέκτησε το πρωτάθλημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τον Μάρκους Μπεργκ να σαρώνει τα βραβεία, δηλώνοντας χαρούμενος για τους συμπαίκτες του, αλλά και τη γρήγορη προσαρμογή του στις συνθήκες ζωής.

Η Αλ Αΐν κατέκτησε το πρωτάθλημα, με τον Μάρκους Μπεργκ να δηλώνει χαρούμενος για την ομάδα του, αλλά και για την γρήγορη προσαρμογή του ίδιου στις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού, αναδείχθηκε MVP και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με 25 γκολ και 11 ασίστ σε 21 παιχνίδια. Όπως ήταν λογικό, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την πορεία της ομάδας και να αποθεώνει τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός επιθετικός

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να αναδειχθώ κορυφαίος σκόρερ. Πραγματοποίησα μια πολύ καλή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε και τα ματς του ασιατικού Champions League που ακολουθούν. Από το ξεκίνημα με υποδέχθηκαν πολύ ωραία οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, ειδικά όταν έρχεσαι από την Ευρώπη. Είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα άλλα όλοι με βοήθησαν πολύ από την πρώτη μέρα. Είναι προνόμιο να δουλεύεις με αυτούς τους συμπαίκτες όλη τη χρονιά και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για τις κλιματολογικές συνθήκες των ΗΑΕ: «Ο καιρός ξαναγίνεται ζεστός. Όταν έχει τόσο υψηλές θερμοκρασίες ίσως δεν μπορείς να αποδώσεις στο μάξιμουμ, αλλά προσαρμόστηκα και η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ