Στο στόχαστρο του Μιλίτο και τη Αρχεντίνος Τζούνιορς ο Ινιέστα

Στο στόχαστρο του Μιλίτο και τη Αρχεντίνος Τζούνιορς ο Ινιέστα

Ο τεχνικός διευθυντής της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Γκαμπριέλ Μιλίτο, φαίνεται πως θέλει να πάρει στην ομάδα τον Αντρές Ινιέστα.

Ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα συνεχίσει στην Ιαπωνία και τη Βίσελ Κόμπε, μετά από πέντε σεζόν. Άλλο που δεν ήθελε ο Γκαμπριέλ Μιλίτο, τεχνικός διευθυντής της Αρχεντίνος Τζούνιορς, ο οποίος επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα για να προσπαθήσει να τον φέρει στην ομάδα του.

Οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στην καταλανική ομάδα μεταξύ 2007 και 2011, περίοδο κατά την οποία οι «Μπλαουγκράνα» κατάκτησαν 10 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων δύο Champions League.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος του συλλόγου Κριστιάν Μαλασπίνα, ξεκαθάρισε ότι «ο Γκάμπι Μιλίτο μίλησε με τον Ινιέστα για να δει αν θέλει να έρθει στο σύλλογο. Είναι φίλοι. Αυτό έγινε, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο».

Ο 39χρονος Ισπανός διεθνής μέσος, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 στη Νότια Αφρική, ο οποίος κέρδιζε 27 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν στο ασιατικό ποδόσφαιρο και είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, αποχαιρέτησε ον θεσμό με «κοινή συμφωνία» και διαβεβαίωσε ότι θέλει «να συνεχίσει να παίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ