Δεν το βάζει κάτω ο Ινιέστα, ψάχνει την επόμενη ομάδα του!

Δεν το βάζει κάτω ο Ινιέστα, ψάχνει την επόμενη ομάδα του!

Τι και αν πλησιάζει τα 39; Ο Αντρές Ινιέστα μετά την περιπέτειά του στην Ιαπωνία φαίνεται να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στις 11 Μαΐου, ο Αντρές Ινιέστα γίνεται 39 χρονών. Ο Καταλανός μέσος με την πραγματικά τεράστια καριέρα στην Μπαρτσελόνα, αγωνίζεται από το 2018 στην Ιαπωνία και την Βισέλ Κόμπε έχοντας συνολικά 131 συμμετοχές και 36 γκολ.

Πλήρης ποδοσφαιρικών ημερών, τίτλων και παραστάσεων ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, αλλά η αγάπη του για το άθλημα δεν τον αφήνει να… ησυχάσει. Το συμβόλαιό του με την Ιαπωνική ομάδα λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβρη, με τον παίκτη να θέλει να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι για νέους προορισμούς.

Διαβάστε επίσης: Οι σκοτεινές δυνάμεις που συνωμοτούν εις βάρος της ΕΠΟ και η οπαδική βία!

Έχει σκοπό να αγωνιστεί τουλάχιστον έναν χρόνο πριν κρεμάσει μια και καλή τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αφού είχε μια καλή καριέρα χωρίς τραυματισμούς, ενώ ανέκαθεν σαν αθλητής φρόντιζε το κορμί του.

Ωστόσο θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Δεν θέλει να παραμείνει στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα ούτε να επιστρέψει στη La Liga, αλλά φαίνεται να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε ομάδες του MLS και της Σαουδικής Αραβίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ