Ο Τικίνιο πήρε το… όπλο του και κάνει πρωταθλητισμό ως πρώτος σκόρερ στη Βραζιλία (vids)

Ο Τικίνιο πήρε το… όπλο του και κάνει πρωταθλητισμό ως πρώτος σκόρερ στη Βραζιλία (vids)

Ο πρώην ερυθρόλευκος Τικίνιο Σοάρες, κάνει εξαιρετική σεζόν στη Βραζιλία καθώς ηγείται της πορείας πρωταθλητισμού που κάνει η Μποταφόγκο σκοράροντας κατά ριπάς!

Από το καλοκαίρι του 2022 και μετά από μόλις μια σεζόν στα ερυθρόλευκα, ο Τικίνιο Σοάρες επέστρεψε στην πατρίδα του παίρνοντας μεταγραφή για την Μποταφόγκο. Εκ των πραγμάτων φάνηκε μια πολύ σωστή κίνηση για την καριέρα του αφού διάγει δεύτερη… νιότη την τρέχουσα σεζόν.

Τόσο από τη θητεία του στην Πόρτο (65 γκολ σε 140 εμφανίσεις) όσο και από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό (14 γκολ σε 51 εμφανίσεις), είχε δείξει πως είναι ένας επιθετικός που δεν στερείται καλών επαφών και τελειωμάτων.

Διαβάστε επίσης: Οι επαφές της διοίκησης του Ολυμπιακού στον τελικό του Champions League – Τελειώνει το θέμα του προπονητή

Φέτος όμως η σεζόν στην Μποταφόγκο είναι εξαιρετική. Είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Serie A με 8 γκολ (συν 3 ασίστ σε 9 ματς), πάνω από παίκτες όπως ο Χουλκ, ο Τζόναθαν Καγέρι και ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα. Ενώ συνολικά στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 19 γκολ και 6 ασίστ σε 28 εμφανίσεις.

Αυτό που κάνει πολύ καλά το έπραξε και χθες τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), όταν σκόραρε δύο γκολ στη νίκη της Μποταφόγκο επί της Φορταλέζα με 2-0, με ψύχραιμο πλασέ ακριβείας από διαγώνια θέση, ενώ παίρνοντας την επαναφορά μετά από δικό του χαμένο πέναλτι, διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν.

Για την ιστορία, η ομάδα του Τικίνιο είναι πρώτη στην Serie A μετά από 10 αγωνιστικές (24β), με την Παλμέιρας να είναι δεύτερη (19β/9 παιχνίδια) και την Ατλέτικο Μινέιρο τρίτη (18β/10 παιχνίδια) και τον 32χρονο Βραζιλιάνο να έχει συμμετοχή σε 11 από τα 18 γκολ της ομάδας του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ