Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Βαλβέρδε, απομένουν μόνο οι υπογραφές!

Μια ανάσα από τη Λίβερπουλ ο Βαλβέρδε, απομένουν μόνο οι υπογραφές!

Κοντά σε μια μεταγραφή παίκτη παγκόσμιας κλάσης είναι η Λίβερπουλ, που αγγλικά Μέσα την φέρνουν μια ανάσα από τον Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι συμβόλαιο θα υπογράψει ο παίκτης και πόσα χρήματα θα πάρει η Ρεάλ.

Η Λίβερπουλ αναμένεται να κινηθεί επιλεκτικά αλλά σίγουρα εντυπωσιακά στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι. Δεν θα αποκτήσει πολλούς ποδοσφαιριστές καθώς δεν έχει την οικονομική… άνεση ομάδων όπως η Σίτι ή η Τσέλσι, αλλά θα πάρει παίκτες με τους οποίους ο Κλοπ θα διορθώσει τις αδυναμίες του ρόστερ που εμφανίστηκαν την τελευταία διετία και ειδικά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Φαίνεται πως οι Reds έχουν σκοπό να αλλάξουν ριζικά το αγωνιστικό προφίλ στο χώρο της μεσαίας γραμμή της. Μετά την απόκτηση του Αλέξις ΜακΑλιστερ που προορίζεται για βασικός, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εισηγηθεί και την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού χαφ από το πάνω ράφι. Πολλά ονόματα έχουν παρελάσει στο ρεπορτάζ της Λίβερπουλ όπως αυτό του Νικολό Μπαρέλα της Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Σλούκα!

Τελευταίο όνομα και πολύ εντυπωσιακό ομολογουμένως είναι αυτό του 24χρεονου Φεντερίκο Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης. Ρεπορτάζ από την Αγγλία κάνουν μάλιστα λόγο για πρόταση της Λίβερπουλ στους Ισπανούς που αγγίζει τα 90 εκατομμύρια ευρώ και πως έχει γίνει αποδεκτή από τον Φλορεντίνο Πέρεθ!

Μάλιστα οι πληροφορίες πηγαίνουν την υπόθεση και ένα βήμα παρακάτω αφού ο Ουρουγουανός διεθνής, αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στην Αγγλία για να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ.

Ο Βαλβέρδε αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2018 και μετράει συνολικά 204 συμμετοχές 18 γκολ και 15 ασίστ. Η χρονιά που ολοκληρώθηκε όμως ήταν και η καλύτερη της καριέρας του αφού αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού του σύμφωνα με τις οδηγλιες του Κάρλο Ανσελότι και πατώντας πολύ περισσότερο περιοχή, έφτασε να έχει 12 (από τα 18 συνολικά γκολ του) και 7 (από τις 15 συνολικά ασίστ του) στα 56 ματς που αγωνίστηκε για τους Μερένχες σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ