H Αλ Νασρ πήρε και τον Φοφανά της Λανς (pics, vids)

H Αλ Νασρ πήρε και τον Φοφανά της Λανς (pics, vids)

O Σέκο Φοφανά είναι και επίσημα παίκτης της Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, με τους Σαουδάραβες να συνεχίζουν τα μεταγραφικά μπαμ το φετινό καλοκαίρι.

Η Αλ Νασρ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σέκο Φοφανά από τη Λανς.

O κεντρικός μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αποκτήθηκε από το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας έναντι 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Ο 28χρονος Φοφανά είχε αγωνιστεί και στα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Γαλλίας, πριν τελικά επιλέξει να φορέσει τη φανέλα της χώρας καταγωγής του, της Ακτής Ελεφαντοστού.

Πρόκειται για τη δεύτερη δυνατή κίνηση που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν η Αλ Νασρ, για το κέντρο της, μετά την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, δείχνοντας πως θέλει να χτίσει ένα δυνατό σύνολο γύρω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.


Ο Φοφανά αποχώρησε από τη Λανς, ως αρχηγός του συλλόγου, μετά από την φετινή καταπληκτική σεζόν που έκανε και ο ίδιος και η ομάδα συνολικά, αφού βγήκε δεύτερη στη Ligue 1, μόλις ένα πόντο πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Με τα χρώματα της Λανς ο Αφρικανός μέσος του οποίου η χρηματιστηριακή αξία είναι 32 εκατ., έπαιξε σε 112 παιχνίδια σημειώνοντας 21 γκολ και έδωσε άλλες 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ