Κλείνει στην Αλ Αχλί και ο Κεσιέ

Κλείνει στην Αλ Αχλί και ο Κεσιέ

Ο κεντρικός χαφ της Μπαρτσελόνα, Φρανκ Κεσιέ, είναι ο επόμενος παίκτης από την Ευρώπη που θα αγωνίζεται την ερχόμενή σεζόν στη Σαουδική Αραβία, για λογαριασμό της Αλ Αχλί.

Φιρμίνο, Σεν Μαξιμέν, Μεντί, Μαχρέζ… Και η λίστα παικτών από κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, οι οποίοι εντάχθηκαν στην Αλ Αχλί αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο, με τον Φρανκ Κεσιέ της Μπαρτσελόνα να είναι ο επόμενος.

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, κεντρικός  χαφ της Μπαρτσελόνα, μπορεί να είχε πέρσι 43 συμμετοχές με τους Καταλανούς αλλά δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές του Τσάβι, ξεκινώντας μόλις 16 φορές ως βασικός.

Διαβάστε επίσης: «Μέτρια ομάδα ο Παναθηναϊκός, ο Χουάντσο κάνει ντρίμπλα και φοβόμαστε μήπως χτυπήσει στο παπούτσι»

Φέτος φαίνεται να υπάρχει η διάθεση από τον προπονητή των Καταλανών να στηριχθεί ο Φερμίν Λόπες, ένας μέσος που προέρχεται από την παραγωγική διαδικασία της ομάδας και όπως είναι λογικό, ο Κεσιέ πέφτει ακόμα περισσότερο στην ιεραρχία και δεν υπολογίζεται σοβαρά από τον Τσάβι.

Κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του Ντεμπελέ, χάνει έναν ακόμα παίκτη, βέβαια με το… αζημίωτο καθώς η Αλ Αχλί θα καταβάλει ένα  ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ στους Μπλαουγκράνα (ο Κεσιέ αποκτήθηκε ως ελέυθερος από τη Μίλαν το καλοκαίρι του 2022), την ώρα που ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο που θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 16 εκατ. ευρώ ετησίως!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ