Τρομερός Μέσι, οδηγεί την Ίντερ Μαϊάμι σε τίτλο με το… καλημέρα! (vid)

Τρομερός Μέσι, οδηγεί την Ίντερ Μαϊάμι σε τίτλο με το… καλημέρα! (vid)

Έχει πάρει φόρα ο Μέσι και οδηγεί την Ίντερ Μαϊάμι ολοταχώς προς την κατάκτηση του Leagues Cup, σκοράροντας το 8ο γκολ του σε 5 ματς στη νίκη επί της Σάρλοτ με 4-0 για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μόνο για τουρισμό δεν έχει έρθει ο Λιονέλ Μέσι στο αστραφτερό Μαϊάμι. Έχει πάρει την τελευταία ομάδα του MLS και την έχει μετατρέψει σε διεκδικήτρια του Leagues Cup στις ΗΠΑ.

Έχει συμμετάσχει και στα 5 ματς της διοργάνωσης (4 ως βασικός) και έχοντας απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ, έχει φέρει την ομάδα του ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Σινσινάτι στις 24/8 (02:00).

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: «Τέλος ο Μάικ Τζέιμς από τη Μονακό, χαμός με Ολυμπιακό» (pic)

Για να τα καταφέρει απέκλεισε στα προημιτελικά την Σάρλοτ με 4-0 εντός έδρας, με τον Αργεντινό να σκοράρει το 3-0 στο 88′ μετά από πάσα του Καμπάνα και το γήπεδο να σείεται από τους πανηγυρισμούς όπως συμβαίνει σε κάθε ενέργεια του.

 

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μέσι έχει συμμετοχή σε πάνω από τα μισά γκολ της Ίντερ Μαϊάμι στη διοργάνωση και συγκεκριμένα στα 9 από τα 17 γκολ της ομάδας του, την ώρα που πέρσι στο MLS όλη η ομάδα είχε 22 γκολ σε 22 ματς!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ