Γιώργος Δώνης : Τον θέλει η Αλ Αχλί, λένε στην Αίγυπτο

Γιώργος Δώνης : Τον θέλει η Αλ Αχλί, λένε στην Αίγυπτο

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αίγυπτο, ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Αλ Αχλί, καθώς θεωρούν ότι έχει την προσωπικότητα και τα προσόντα για να αναλάβει τον σύλλογο.

Στη λίστα της Αλ Αχλί βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης ο οποίος έχει δεχτεί πρόταση από την αιγυπτιακή ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας El Watan. Η ήττα της ομάδας από την Καμπάλα της Ουγκάντα με 2-0 για το αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκ στις 15 του μήνα φαίνεται πως θα φέρει στην πόρτα της εξόδου τον προπονητή της, Χοσέμ Αλ Μπαντρί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Αιγύπτου, ψηλά στη λίστα των προπονητών που προορίζονται για αντικαταστάτη του Αλ Μπαντρί είναι ο Γιώργος Δώνης. Οι άνθρωποι του συλλόγου μάλιστα, θεωρούν ότι ο έμπειρος Έλληνας προπονητής έχει όλα τα στοιχεία που θέλουν για να επανέλθει η Αλ Αχλί στον δρόμο των επιτυχιών.

Να αναφερθεί πάντως, ότι ο επικρατέστερος για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι ο Ραμόν Ντίας, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ένας άλλος παλιός μας γνώριμος. Ο λόγος για τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού, Χεν Τεν Κάτε!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ