Έτσι θα αποζημιωθεί για τον Νεϊμάρ η Αλ-Χιλάλ

Έτσι θα αποζημιωθεί για τον Νεϊμάρ η Αλ-Χιλάλ

Ειδικός στο Αθλητικό Δίκαιο, αποκαλύπτει Ειδικός στο Αθλητικό Δίκαιο, αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο η FIFA, θα πρέπει να αποζημιώσει την Αλ-Χιλάλ, για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ.

Ο Νεϊμάρ, αφού επέστρεψε στα γήπεδα, με την φανέλα της Αλ-Χιλάλ, δυστυχώς στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε σε παιχνίδι της Βραζιλίας.

Την ώρα που η ομάδα από την Σαουδική Αραβία έδωσε 90 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, είδε τον Βραζιλιάνο να τραυματίζεται και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο, επειδή ο τραυματισμός προήλθε σε παιχνίδι της εθνικής του ομάδας, οι κανονισμοί της FIFA, προβλέπουν χρηματική αποζημίωση για τους Σαουδάραβες.

«Η FIFA καλύπτει το πολύ ένα έτος τραυματισμού και το ποσό της αποζημίωσης περιορίζεται στα 7.500.000 ευρώ, με το μέγιστο ποσό που καταβάλλεται ανά ημέρα στην οποία ο παίκτης δεν μπορεί να παίξει είναι 20.548 ευρώ», λέει ειδικός στο Αθλητικό Δίκαιο. «Το συνολικό ποσό που μοιράζει ετησίως το πρόγραμμα της FIFA στους συλλόγους σε περίπτωση τραυματισμών είναι 80 εκατομμύρια ευρώ, επομένως κάθε αξίωση από την Αλ-Χιλάλ πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτές τις παραμέτρους», καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ