Αποτρόπαια χειρονομία του Τοσούν προς οπαδό (vid)

Αποτρόπαια χειρονομία του Τοσούν προς οπαδό (vid)

Ο Τσενκ Τοσούν έκανε μια αποτρόπαια χειρονομία με αποδέκτη οπαδό, στη διάρκεια του φιλικού ανάμεσα σε εθνική Τυνησίας και Τουρκίας.

Ο επιθετικός της Έβερτον και της εθνικής Τουρκίας, Τσενκ Τοσούν, προέβη σε αποτρόπαια χειρονομία με αποδέκτη συγκεκριμένο οπαδό, στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Τυνησία.

Λίγο αφότου βρήκε δίχτυα με εκτέλεση πέναλτι, ο 26χρονος φέρεται να εξοργίστηκε με όσα είχε ακούσει από τον εν λόγω άνθρωπο που βρισκόταν στην εξέδρα. Οι συμπαίκτες του επιδίωξαν να τον εμποδίσουν να πλησιάσει, όμως ο ίδιος ήταν εμφανώς ασυγκράτητος.

Εντέλει κατάφερε να φτάσει μέχρι τις διαφημιστικές πινακίδες και να κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με το χέρι στο λαιμό εις διπλούν, με μια κάμερα φιλάθλου που βρισκόταν στην εξέδρα να τον καταγράφει. Ο διαιτητής του αγώνα τον αντιλήφθηκε και τον απέβαλε στο 59ο λεπτό, με αποτέλεσμα η ομάδα του να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές, την ώρα που το σκορ βρισκόταν στο 2-2.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει περαιτέρω τιμωρία από πλευράς FIFA, με το θέαμα του ποδοσφαιριστή στο στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του διαδικτύου να μπορεί να χαρακτηριστεί έως και αποκρουστική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ