Ικανοποιημένος από το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ο Ινφαντίνο

Ικανοποιημένος από το ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων ο Ινφαντίνο

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στη Σαουδική Αραβία.

Ο πρόεδρος της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο είπε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων στη Σαουδική Αραβία ξεκίνησε «με τον καλύτερο τρόπο», καθώς οι οπαδοί σημείωσαν νέο ρεκόρ προσέλευσης για τον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της FIFA ήταν μεταξύ των 50.248 φιλάθλων που είδαν την αναμέτρηση της Αλ Ιτιχάντ με την Όκλαντ Σίτι στην πρεμιέρα του τουρνουά των επτά ομάδων.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο πλήθος φιλάθλων όλων των εποχών για μια πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων.

Δεδομένου ότι ο αγώνας διεξήχθη στη Τζέντα όπου εδρεύει η Αλ Ιτιχάντ, η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μέσα στο «King Abdullah Sports City Stadium» έφυγαν με χαμόγελα στα πρόσωπά τους μετά τη νίκη της ομάδας τους με 3-0.

Θα μπορούσαν επίσης να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου έχοντας συμμετάσχει σε ένα πλήθος που ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ των 47.137 που είχε οριστεί όταν η Αλ Αχλί αντιμετώπισε την Όκλαντ Σίτι στο ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων 2022 στο Μαρόκο τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.

«Τι φανταστική βραδιά εδώ στη Τζέντα! Η υποδοχή για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA στη Σαουδική Αραβία ήταν φανταστική, καταγράφοντας την υψηλότερη προσέλευση όλων των εποχών στη διοργάνωση για έναν εναρκτήριο αγώνα», είπε ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Συγχαρητήρια στην Αλ Ιτιχάντ και την Όκλαντ Σίτι για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και σας ευχαριστώ όλους εδώ που ξεκινήσατε αυτόν την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε να ενώνουμε τον κόσμο από αυτή την όμορφη χώρα καθώς στέφουμε τον νέο πρωταθλητή συλλόγων του κόσμου».

Η Αλ Ιτιχάντ θα παίξει με την την πρωταθλήτρια Αφρικής, Αλ Αχλί, στις 15 Δεκεμβρίου για μια θέση στα ημιτελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ