Επιμένουν οι Ιταλοί: «Πιθανή η μετακίνηση του Ματσόκι στην ΑΕΚ»

Επιμένουν οι Ιταλοί: «Πιθανή η μετακίνηση του Ματσόκι στην ΑΕΚ»

Ο ιταλικός Τύπος επιμένει πως ο Πασκουάλε Ματσόκι θα μπορούσε να καταλήξει στην ΑΕΚ, αν και για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Νάπολι.

Ο Πασκουάλε Ματσόκι είναι σύμφωνα με τους Ιταλούς, ένας παίκτης, ο οποίος βρίκσεται στο «ραντάρ» της ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της.

Ο Ματσόκι αγωνίζεται στη Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με Μπρινιόλι

Το «salernosport24» ανέφερε μόλις πριν από λίγες ώρες ότι «ο Ματσόκι θα μπορούσε να καταλήξει στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ, ή θα μπορούσε να παραμείνει στην Ιταλία, μπαίνοντας στη «δική του» Νάπολι . Προφανώς μιλάμε για μόνιμη μεταγραφή, για την οποία κανείς δεν έχει βγει μπροστά με επίσημη πρόταση».

Η ιστοσελίδα «salernitananews.it» υπογράμμιζε ότι «ο Ματσόκι είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες από τη Σαλερνιτάνα και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα σύμφωνα με τις επιταγές του προέδρου Ιερβολίνο».

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως «η Νάπολι προσπαθεί να επιταχύνει για τον δεξί μπακ που γεννήθηκε το 1995» και επισημαίνεται ότι «η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει στα 3 εκατομμύρια ευρώ». Ενώ στην τελευταία παράγραφο του ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «ο Ματσόκι έχει αναζητηθεί και από την ΑΕΚ, αλλά προσέφερε κάτι λιγότερο από δύο εκατ. ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ