Ο Ναβάρο που μπαίνει φουριόζος για Λαμία, οι επόμενες μεταγραφές και αυτοί που «χαιρετάνε» στο ξεκίνημα του 2024

Ο Ναβάρο που μπαίνει φουριόζος για Λαμία, οι επόμενες μεταγραφές και αυτοί που «χαιρετάνε» στο ξεκίνημα του 2024

Ο Φραν Ναβάρο ανοίγει επισήμως σήμερα τον «χορό» των μεταγραφών στον Ολυμπιακό με το «πάρε-δώσε» να έχει πολλά επεισόδια ακόμη μέσα στον Ιανουάριο

Μέρα Ναβάρο (και) σήμερα για τον Ολυμπιακό καθώς αναμένεται η επισημοποίηση της απόκτησης του από την Πόρτο με τον Ισπανό επιθετικό να ολοκληρώνει τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ο Ισπανός επιθετικός που ήρθε φουριόζος στην Αθήνα, ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και σίγουρος πως μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό αυτό που του λείπει. Το γκολ. Με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να ποντάρει πολλά πάνω του και να ετοιμάζεται να τον ρίξει άμεσα στα βαθιά. Βλέπετε ο Ναβάρο θα βρεθεί άμεσα στις προπονητικές εγκαταστάσεις και Πρωτοχρονιάτικα θα αργήσει να γνωρίζει στο χορτάρι τους συμπαίκτες του με τον Καρβαλιάλ να τον παίρνει μαζί του στην Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο παίκτης-κλειδί για τον Καρβαλιάλ (και) στην Λαμία, ο νέος ρόλος του Φορτούνη και η 11αδα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ περιμένει από τον Ναβάρο να δώσει το «εύκολο» γκολ στην ομάδα που αναμφίβολα λείπει. Ειδικά από την στιγμή που «σίγησε» ο Ελ Κααμπί μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχε με τα ερυθρόλευκα ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει γκολ από τους επιθετικούς για μεγάλο διάστημα σε καθοριστικά παιχνίδια. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει καλά τον Ναβάρο και ποντάρει στην φρεσκάδα του αλλά και στο πολύ καλό «ξεπέταγμα» που τον διακρίνει ως επιθετικό. Ο Ναβάρο που είναι μέσα στις φάσεις, σκοράρει εύκολα όπως δείχνουν και τα στατιστικά του στην έως τώρα καριέρα του και έχει ως δυνατό του σημείο το καλό πλασέ.

Με τον Ναβάρο ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο βασικό μέλημα του και πλέον Πέδρο Άλβες και Κάρλος Καρβαλιάλ στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες υποθέσεις που παραμένουν αρκετές. Ο κεντρικός χαφ, με τον Άντρε Όρτα να είναι η βασική επιλογή, είναι αυτός που «τρέχει» περισσότερο από τις άλλες υποθέσεις. Ο Όρτα είναι η ιδανική περίπτωση για τον Καρβαλιάλ καθώς ξέρει πολύ καλά τον παίκτη και θεωρεί πως τα στοιχεία που έχει θα δώσουν άμεσα βοήθεια στην ομάδα, όμως η Μπράγκα δεν αλλάζει, προς το παρών τακτική.

Το θέμα παραμένει ανοικτό και είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα αυξήσει την πίεση. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει τον Λέο Περέιρα για την θέση του στόπερ παρά τις υψηλότατες οικονομικές απαιτήσεις της Φλαμένγκο καθώς η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού παραμένει στο «τραπέζι». Ο Ολυμπιακός που αναζητά και εξτρέμ με την λίστα του Άλβες να έχει ήδη 3-4 ονόματα και τον Έλντερ Κόστα που είναι ελεύθερος να εξετάζεται πολύ σοβαρά.

Την ώρα που «τρέχουν» οι υποθέσεις για το «έλα», συνεχίζονται και οι κινήσεις για το «φύγε». Ο Φρέιρε παίρνει τον δρόμο που αναμενόταν με τον δανεισμό του από την Πούμας να «σπάει» ενώ το ίδιο επιχειρείται και για τον Σολμπάκεν που έχουμε να τον δούμε από τον αγώνα στην Τρίπολη όπου ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Αλλού επίσης αναμένεται να αναζητήσει την τύχη του ο Μπρίνιτς που μπορεί να έπαιξε βασικός με τον Ατρόμητο αλλά συνολικά δεν έχει πείσει τον Καρβαλιάλ. Για αυτό και ο Κροάτης εξτρέμ θα πάει δανεικός για να παίξει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ