Χωρίς τον Ρονάλντο η Αλ Νασρ στο φιλικό με την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι

Χωρίς τον Ρονάλντο η Αλ Νασρ στο φιλικό με την Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα αγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο φιλικό με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού

Η Αλ Νασρ θα αντιμετωπίσει αύριο την Ίντερ Μαϊάμι (1/2) σε ένα φιλικό αγώνα τον οποίο περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αφού θα ήταν ενδεχομένως η τελευταία μονομαχία μεταξύ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά στην επιστροφή του στην Ιταλία ο Μανωλάς»

Όμως αυτό το… Last Dance, όπως το χαρακτήρισαν αρκετοί δεν θα πραγματοποιηθεί αφού ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον σύλλογο του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο CR7 δεν θα μπορέσει να θα είναι στην διάθεση του Λουίς Κάστρο αφού ταλαιπωρείται από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο κι έτσι θα προτιμηθεί να προφυλαχθεί.

«Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάρρωσής του. Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψει, αλλά από αυτό το παιχνίδι θα απουσιάσει», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής της Αλ Νασρ, επισημοποιώντας τη… χαλάστρα για τους φαν των δύο αστέρων, οι οποίοι δεν θα δουν την μονομαχία μεταξύ των Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ