H Aτλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάμπριελ Παουλίστα (pic)

H Aτλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάμπριελ Παουλίστα (pic)

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι με κάθε επισημότητα ο Γκάμπριελ Παουλίστα, με τους ροχιμπλάνκος να ανακοινώνουν την απόκτησή του μέχρι το τέλος της σεζόν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ολοκλήρωσε την απόκτηση του Γκάμπριελ Παουλίστα στο… παρα ένα της μεταγραφικής περιόδου. Οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού από την Βαλένθια, με τον 33χρονο άσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Τσόλο Σιμεόνε, μετά την παραχώρηση του Σογιουντσού στην Φενέρ και τους τραυματισμούς των Αθπιλικουέτα και Χιμένες, ζήτησε την απόκτηση ενός αμυντικού, με τους «κολτσονέρος» να προκρίνουν την περίπτωση του έμπειρου Βραζιλιάνου, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Βιγιαρεάλ και Άρσεναλ. Μάλιστα, ο Αργεντινός προπονητής τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Διαβάστε επίσης: «Κεραυνοβόλημα» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Έρχεται νέο εφιαλτικό 48ωρο – Που θα συνεχιστεί η κακοκαιρία; (vid)

Ο Γκάμπριελ Παουλίστα έμεινε ελεύθερος από την Βαλένθια, στην οποία δεν υπολογιζόταν, αφού δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του, και αποχώρησε από τις «νυχτερίδες» μετά από 7,5 χρόνια παρουσίας στον σύλλογο, όπου πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa del Rey το 2019.

Στην συμφωνία με την Ατλέτικο προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Τη φετινή σεζόν ο Γκάμπριελ Παουλίστα κατέγραψε 19 συμμετοχές με την φανέλα της Βαλένθια, στην οποία αγωνίστηκε από το 2017.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ