Η εντυπωσιακή παρουσίαση του Βιδάλ στην επιστροφή του στην Κόλο Κόλο (vids)

Η εντυπωσιακή παρουσίαση του Βιδάλ στην επιστροφή του στην Κόλο Κόλο (vids)

Η επιστροφή του Αρτούρο Βιδάλ στην Κόλο Κόλο μετά από 17 χρόνια έγινε με εντυπωσιακό τρόπο, με τον Χιλιανό άσο να φτάνει στο γήπεδο με ελικόπτερο και στην συνέχεια να κάνει βόλτα πάνω σε άλογο, γνωρίζοντας τη αποθέωση από τους φίλους της ομάδας

Ο Αρτούρο Βιδάλ, πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόφασή του να επιστρέψει στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του. Μετά από 17 χρόνια, 0 Χιλιανός μέσος επιστρέφει στην Κόλο Κόλο, αφού αγωνίστηκε σε ομάδες της Ευρώπης και της Βραζιλίας.

Ο σύλλογος από την Χιλή χθες βράδυ (1/2) παρουσίασε με έναν φαντασμαγορικό τρόπο στο «Estadio Monumental David Arellano» τον 37χρονο άσο, με περίπου 35 χιλιάδες φίλους της ομάδας να αποθεώνουν τον Βιδάλ, ο οποίος αποτελεί έναν θρύλο για το ποδόσφαιρο της χώρας.

Διαβάστε επίσης: Την Πέμπτη (08/02) το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7

Αρχικά, η διοίκηση είχε… ναυλώσει ένα ελικόπτερο, το οποίο παρέλαβε τον πολύπειρο χαφ και τον άφησε στο κέντρο του γηπέδου, ενώ στην συνέχεια ο Βιδάλ ντυμένος με τα χρώματα της Κόλο Κόλο, παρουσιάστηκε σαν βασιλιάς, φορώντας έναν μανδύα, ενώ κρατούσε ένα σπαθί στο χέρι του και φόρεσε στο κεφάλι του ένα στέμμα. Το κοινό τον αποθέωσε, ενώ έπειτα έκανε μια βόλτα στον αγωνιστικό χώρο ιππεύοντας ένα άλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ