Στην Σαλερνιτάνα ο Ζερόμε Μπόατενγκ (pic)

Στην Σαλερνιτάνα ο Ζερόμε Μπόατενγκ (pic)

Ο Ζερόμε Μπόατενγκ συμφώνησε σε όλα με την Σαλερνιτάνα, κι έτσι ο διεθνής Γερμανός Αμυντικός θα αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα μέχρι το τέλος τηε σεζόν

Η Σαλερνιτάνα συνεχίζει τα… ψώνια της στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο δυνατή στην συνέχεια του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι ήρθε σε συμφωνία με τον Ζερόμ Μπόατενγκ και όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος από το Σαλέρνο, ο διεθνής Γερμανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο 35χρονος άσος είχε μείνει ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από τη Λιόν και έκτοτε, ακολουθούσε ατομικά προγράμματα προπόνησης προκειμένου να διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: Ρούμπεν Βέζο: Ένα «θηρίο» για την άμυνα του Ολυμπιακού

Η Σαλερνιτάνα γίνεται, έτσι, η 6η ομάδα στην μεγάλη καριέρα του Μπότανεγκ, μετά από τη Χέρτα Βερολίνου, τον Αμβούργο, τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λιόν και την Μπάγερν, στην οποία αγωνίστηκε για 10 χρόνια καταγράφοντας συνολικά 363 συμμετοχές με τους Βαυαρούς.

Θυμίζουμε ότι η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός στο Καμπιονάτο με μόλις 12 βαθμούς και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ