Έως και 7.500 δολάρια το εισιτήριο στο φιλικό Ίντερ Μαϊάμι-Νιούελς Ολντ Μπόις

Έως και 7.500 δολάρια το εισιτήριο στο φιλικό Ίντερ Μαϊάμι-Νιούελς Ολντ Μπόις

Σε εξωφρενικές τιμές διατίθενται τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι με την Νιούελς Ολντ Μπόις

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει την Νιούελς Ολντ Μπόις, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του ο Αργεντίνος μάγος, σε φιλική αναμέτρηση στο Μαϊάμι (15/2).

Όμως η τιμή για ένα «μαγικό» χαρτάκι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «τσουχτερή», αφού τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση κοστίζουν από 120 έως 7.500 δολάρια, προκειμένου κάποιος να δει από κοντά τον Pulga και την παρέα του.

Διαβάστε επίσης: Ντεμπούτο ως βασικός ο Ότο – Με Αντόνιο και χωρίς «Ντέλια» η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (vid)

Τόσο ο 36χρονος αστέρας όσο και ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της πόλης τους, Ροζάριο, στην οποία έχουν περάσει κάποια στιγμή στην καριέρα τους.

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε το άλμα στη Μπαρτσελόνα από την ομάδα της Αργεντινής, ενώ ο 61χρονος Αργεντινός προπονητής είναι ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της Νιούελς και ήταν επίσης ο πρωταγωνιστής των πρωταθλημάτων που κατακτήθηκαν το 1988, το 1990, το 1991 και το 1992. Επιπλέον, ως προπονητής, κέρδισε άλλον έναν τίτλο το 2013.

«Χαίρομαι που μπορώ να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Νιούελς στο σπίτι μας στο Μαϊάμι. Θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας λόγω όλων όσων σημαίνουν για μένα η Νιούελς Ολντ Μπόις», έχει πει ο Τάτα Μαρτίνο, ενώ και για τον Λιονέλ Μέσι, θα είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους αγώνες στην ιστορία του.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος τραυματίστηκε σε προηγούμενη φιλική αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ