«Βόμβα» από την Ισπανία: Η Ρεάλ συμφώνησε με τον Αλφόνσο Ντέιβις

«Βόμβα» από την Ισπανία: Η Ρεάλ συμφώνησε με τον Αλφόνσο Ντέιβις

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε σε συμφωνία με τον Αλφόνσο Ντέιβις, προκειμένου ο Καναδός μπακ να ενταχτεί στους Μερένχες το ερχόμενο καλοκαίρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει για λίγο στην άκρη την μεταγραφή του Κίλιαν Εμπαπέ και προσπαθεί να ολοκληρώσει ένα ακόμα σπουδαίο ντιλ προκειμένου να ενισχύσει τα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Relevo, οι Μερένχες έχουν πάρει την απόφαση να αναβαθμίσουν τους ακραίους αμυντικούς στο ρόστερ και έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου. Ο Κάρλο Αντσελότι έχει δώσει… εντολή να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή του 23χρονου Καναδού, τον οποίο προορίζει για βασικό, ενώ παράλληλα ο Ιταλός προπονητής επιθυμεί και την παραμονή του Φλοριάν Μεντί για αναπληρωματικό αριστερό μπακ.

Διαβάστε επίσης: Τα παιδία του πολέμου, ξανά μαζί: Ο Ντάρκο και ο «Ντέκι» στην ίδια πρόταση 4.238 ημέρες μετά

Το μόνο που μένει είναι η Βασίλισσα να φτάσει σε συμφωνία και με τους Βαυαρούς, αφού ο Ντέιβις δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο ίδιος ο Ντέιβις φαίνεται ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Μπάγερν αναμένεται να ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ