Η Σαουδική Αραβία πάει για τέσσερα «μπαμ» στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού

Η Σαουδική Αραβία πάει για τέσσερα «μπαμ» στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού

Τέσσερις ηχηρές μεταγραφές θέλει να πραγματοποιήσει η Σαουδική Αραβία, η οποία έχει βάλει στο μάτι μερικούς αστέρες που αγωνίζονται στην Ευρώπη

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Σαουδική Αραβία έδειξε πως θέλει να κάνει δυνατό μπάσιμο στην μεταγραφική αγορά κάτι το οποίο θέλει να συνεχίσει και την φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τους «Times», οι Σαουδάραβες ετοιμάζονται για…. νέα επίθεση, αφού έχουν στην ατζέντα τους τέσσερα ονόματα – βόμβες, παρακολουθώντας κυρίως την Premier League και κατά δεύτερο λόγο την La Liga. Όσον αφορά τους παίκτες που αγωνίζονται στην Αγγλία, πρόκειται για τους Κασεμίρο, Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μοχάμεντ Σαλάχ, σε μια τριπλή «βόμβα» που θα ταράξει για τα καλά τα νερά της αγοράς.

Διαβάστε επίσης: Μια δύσκολη κλήρωση και δυο μεγάλες «μάχες»

Ωστόσο, οι Σαουδάραβες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Αντρέ Τερ-Στέγκεν, ο οποίος είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης, με τους Καταλανούς βέβαια να έχουν υψηλές απαιτήσεις.

Μένει να φανεί βέβαια αν οι τέσσερις αστέρες θα δεχτούν να αποχωρήσουν τόσο νωρίς από την Ευρώπη και από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, με τη Saudi Pro League πάντως να είναι πρόθυμη να δαπανήσει μεγάλα ποσά στην μεταγραφική αγορά του ερχόμενου καλοκαιριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ