Σκάνδαλο στο Καμερούν: 62 ποδοσφαισριστές τιμωρήθηκαν για απάτη σχετικά με την ηλικία τους

Σκάνδαλο στο Καμερούν: 62 ποδοσφαισριστές τιμωρήθηκαν για απάτη σχετικά με την ηλικία τους

Η ομοσπονδία του Καμερούν ανακοίνωσε την τιμωρία 62 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα εξαιτίας απάτης σχετικά με την ηλικία τους

Ακόμα ένα σκάνδαλο στο Καμερούν, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικανικής χώρας να ταλανίζεται από μία υπόθεση που ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Αυτή τη φορά δεν βρίσκεται στο επίκεντρο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό, αλλά 62 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας, οι οποίοι τιμωρήθηκαν λόγω απάτης σχετικά με την ηλικίας τους.

Διαβάστε επίσης: Επος: Ο Ολυμπιακός συνεχάρη Λάνθιμο και Έμα Στόουν για τα Oscar (pic)

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομοσπονδία του Καμερούν, οι 62 ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα λόγω «διπλής ταυτότητας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με τους συγκεκριμένους παίκτες να έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία σχετικά με την ηλικία τους. Μάλιστα ένας από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είναι ο Ουίλφριντ Νέιθαν Ντουάλα, ο οποίος αγωνίζεται στην Βικτόρια Γιουνάιτεντ της A-League. Ο Νέιθαν Ντουάλα υποστηρίζει ότι είναι 17 ετών, κάτι το οποίο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει.

Να τονίσουμε, πως μέσα στα ποδοσφαιρικά σκάνδαλα που σημάδεψαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια είναι και αυτό με τον Σαμουέλ Ετό, με τον ποδοσφαιρικό θρύλο της χώρας και νυν πρόεδρο της ομοσπονδίας να αντιμετωπίζει κατηγορίες στήσιμο αγώνων, υποκίνηση βίας και σωματικές απειλές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ