Προς Αμερική και MLS o Ζιρού

Προς Αμερική και MLS o Ζιρού

Ο Ολιβιέ Ζιρού ετοιμάζει βαλίτσες για το... αμερικανικό όνειρο στο MLS.

Με 14 γκολ κι εννέα ασίστ σε 36 εμφανίσεις με την Μίλαν, ο 37χρονος Ολιβιέ Ζιρού, αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για τους «ροσονέρι». Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο του Μιλάνου, ο έμπειρος επιθετικός, δεν θα δυσκολευθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οπως μάλιστα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, οι «πύλες» του MLS είναι… ορθάνοικτες για τον Ζιρού. Μάλιστα η αμερικανική ιστοσελίδα «The Athletic», επιβεβαιώνει την είδηση, καθώς αποκαλύπτει ότι ο κορυφαίος επιθετικός θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, μόλις λήξει το συμβόλαιο του με την Μίλαν.

Διαβάστε επίσης: Πόλη και Βελιγράδι «δίνουν» πλεονέκτημα για… τρεις

Το σχετικό άρθρο προχωρά ακόμη περισσότερο, καθώς ο συντάκτης υποστηρίζει ότι οι διοικούντες την Λος Άντζελες FC βρίσκονται σε συζητήσεις για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ στην Ιστορία της εθνικής Γαλλίας.

Ενα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχει ο σύλλογος του Λος Αντζελες, είναι το γεγονός ότι στην ομάδα αγωνίζεται και ο συμπατριώτης του Ζιρού και πρώην διεθνής τερματοφύλακας, Ούγκο Γιορίς, με τον οποίο είναι πολύ καλοί φίλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ