Τρόμος: Ο Ντι Μαρία δέχτηκε απειλητικό μήνυμα για την οικογένειά του

Τρόμος: Ο Ντι Μαρία δέχτηκε απειλητικό μήνυμα για την οικογένειά του

Ένα απειλητικό μήνυμα κατά της οικογένειάς του έλαβε ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος ζήτησε βοήθεια από τις τοπικές αρχές του Ροζάριο προκειμένου να λυθεί το ζήτημα

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός της Μπενφίκα, Άνχελ Ντι Μαρία, δέχθηκε απειλή κατά της οικογένειάς του που ζει στα περίχωρα του Ροζάριο, νωρίς το πρωί της Δευτέρας (25/03), όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εν μέσω του κύματος βίας που σχετίζεται με τα ναρκωτικά στην πόλη από την οποία κατάγεται και ο Λιονέλ Μέσι.

Το απειλητικό μήνυμα έρχεται μια εβδομάδα αφότου ο Ντι Μαρία, που σήμερα αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, Μπενφίκα, δήλωσε ότι θα ήθελε να τερματίσει την καριέρα του στην ομάδα που έκανε ως παιδί τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, Ροζάριο Σεντράλ.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

Δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο άφησε το μήνυμα σε μια πινακίδα μπροστά από τη γειτονιά όπου διαμένει συνήθως ο 36χρονος, απευθυνόμενο στην οικογένεια Ντι Μαρία, λέγοντας ότι ούτε ο κυβερνήτης της επαρχίας, Μαξιμιλιάνο Πουγιάρο, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά τους, αν επιστρέψει στην πόλη.

«Πείτε στον γιο σας, τον Άνχελ, να μην επιστρέψει στο Ροζάριο γιατί θα σκοτώσουμε ένα μέλος της οικογένειας. Ούτε καν ο Πουγιάρο δεν πρόκειται να σας σώσει. Δεν αφήνουμε σημειώματα σε χαρτί. Αφήνουμε πίσω μας σφαίρες και νεκρούς ανθρώπους», ανέφερε το μήνυμα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Infobae, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Στο Ροζάριο, όπου βρίσκεται ένας από τους μεγαλύτερους αγροτολιμενικούς κόμβους στον κόσμο, έχει παρατηρηθεί έντονη αύξηση της βίας από ομάδες διακίνησης ναρκωτικών, καθώς η πόλη αποτελεί -σύμφωνα με τους ειδικούς- δυνητική διέξοδο για τη μεταφορά παράνομων ναρκωτικών σε άλλες χώρες.

Ο αρχηγός της Αργεντινής και γεννημένος στο Ροζάριο, Λιονέλ Μέσι, απειλήθηκε επίσης με επιστολή πέρυσι, όταν άγνωστοι ένοπλοι επιτέθηκαν σε σούπερ μάρκετ που ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του, Αντονέλα Ροκούτσο.

Η κυβέρνηση της Αργεντινής δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα στείλει στο Κογκρέσο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις να παρεμβαίνουν σε επιχειρήσεις εσωτερικής ασφάλειας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και του εγκλήματος στο Ροζάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ