«Ο Ρονάλντο επικοινώνησε με τον Σαουδάραβα υπουργό Αθλητισμού και του ζήτησε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθος»

«Ο Ρονάλντο επικοινώνησε με τον Σαουδάραβα υπουργό Αθλητισμού και του ζήτησε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Σαουδική Αραβία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επικοινώνησε με τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας και απολογήθηκε για τον τρόπου που αποβλήθηκε σε αναμέτρηση της Αλ Νασρ.

Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών και πρόστιμο περίπου 5.000 ευρώ, αναμένεται να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για την αποβολή του στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας. Ο διάσημος Πορτογάλος της Αλ Νασρ, αποβλήθηκε στον αγώνα με την Αλ Χιλάλ, όταν στο 86ο λεπτό κι ενώ η ομάδα του έχανε με 2-0 (τελικά ηττήθηκε με 2-1) κτύπησε με αγκωνιά έναν αντίπαλο του, ενώ στην συνέχεια, κάλεσε τους φιλάθλους να τον χειροκροτήσουν ειρωνικά, για την απόφαση του.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, για την συγκεκριμένη συμπεριφορά προβλέπεται η προαναφερθείσα ποινή, την ώρα που ο 39χρονος επιθετικός, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, απευθυνόμενος στα… υψηλά κλιμάκια της χώρας που τον φιλοξενεί.

Οπως αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας «Arriyadiyah», ο Ρονάλντο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σαουδάραβα υπουργό Αθλητισμού, Αμπντουλαζίζ μπιν Τουρκί Αλ Φαϊζάλ και του ζήτησε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ