Ανανέωσε με Μπόκα Τζούνιορς ο Παβόν

Ανανέωσε με Μπόκα Τζούνιορς ο Παβόν

Τρομερά αντανακλαστικά επέδειξε η Μπόκα Τζούνιορς στο ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για τον Κριστιάν Παβόν, ανανεώνοντας τη συνεργασία της μαζί του έως το 2022.

Ο Κριστιάν Παβόν ήταν εκ των λίγων διακριθέντων της εθνικής Αργεντινής στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Η «αλμπισελέστε» παρουσιάστηκε κακή, εντούτοις το γεγονός ότι ο Χόρχε Σαμπαόλι έδωσε χρόνο συμμετοχής στον 22χρονο, του επέτρεψε να αναδείξει ορισμένα από τα αγωνιστικά προτερήματά του.

Ο άσος της Μπόκα Τζούνιορς μπήκε στη λίστα πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα και η Άρσεναλ, ωστόσο η ομάδα του ποδοσφαιριστή φρόντισε να κόψει με αξιοθαύμαστη ταχύτητα τη… φόρα κάθε ενδιαφερόμενου.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Παβόν επέκτεινε τη συνεργασία του με την Μπόκα Τζούνιορς μέχρι το 2022, γεγονός που, βέβαια, δίνει καθοριστικό πλεονέκτημα στο σύλλογο του Μπουένος Άιρες σε ενδεχόμενη πρόταση ευρωπαϊκής ομάδας. Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απαιτήσεις ύψους 50.000.000 ευρώ, ποσό που πιθανότατα έχει ανέβει μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Ο Παβόν κατέγραψε 32 εμφανίσεις, 7 γκολ και 19 ασίστ στο πρωτάθλημα της Αργεντινής την περασμένη σεζόν, εξ ου και ο λόγος που ο Σαμπαόλι αποφάσισε να τον πάρει στην 23άδα της εθνικής ομάδας, αφήνοντας, μάλιστα, εκτός τον Μάουρο Ικάρντι της Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ