Σε ομάδα της Μάλτας ο Γενς Βέμερ

Σε ομάδα της Μάλτας ο Γενς Βέμερ

Ο Γερμανός μπακ, μετά τη μεγάλη δικαστική μάχη που είχε με τον Παναθηναϊκό, επιστρέφει στη… δράση και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Μάλτα.

Στο πρωτάθλημα της Μάλτας με τα χρώματα της νεοφώτιστης, Ταρξιέν Ρέινμποου, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γενς Βέμερ. Ο 32χρονος μπακ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2015 έως το 2017, ωστόσο κανείς δεν θα τον θυμάται για τις εμφανίσεις του, αλλά για τη μακρά δικαστική διαμάχη που είχε με τους Πράσινους. Μια διαμάχη, που ξεκίνησε στις 18 Ιουλίου του 2017 με την προσφυγή του Βέμερ, η οποία επέφερε τελικά μέχρι και αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό.

Με τα χρώματα του Τριφυλλιού ο Γερμανός πραγματοποίησε συνολικά 10 εμφανίσεις, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στις 14 Ιανουαρίου 2016, στην εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο (0-1). Πριν τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα, ο Βέμερ αγωνιζόταν στην Πάντερμπορν, πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα.

Η ομάδα της Μάλτας στην ανακοίνωσή της αναφέρει: Είμαι περήφανοι που παρουσιάζουμε τον Γενς Βέμερ ως μία σημαντική μεταγραφή για τη σεζόν 2018-2019. Ο Γερμανός δεξιός μπακ συμφώνησε να ενταχθεί στην Τάρξιεν Ρέινμποουζ βλέποντας ότι τα πλάνα του συλλόγου συμβαδίζουν με τη δική του φιλόδοξη ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Έχοντας γαλουχηθεί κυρίως στην ακαδημία της Βέρντερ Βρέμης, πήρε στην Πάντερμπορν όπου αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Bundesliga και σε 125 παιχνίδια της 2. Bundesliga. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε τελευταία φορά στην ελληνική κορυφαία ομάδα Παναθηναϊκός. Φέρνει στο πρωτάθλημα της Μάλτας τεράστια εμπειρία, η οποία θα ενισχύσει την προσωπικότητα του συλλόγου που σίγουρα είναι σημαντική για τις επόμενες υποχρεώσεις. Καλώς ήρθες Γενς».

Ο Βέμερ είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας από την Μάλτα, η οποία τον παρουσίασε στο κοινό της με την παρακάτω φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ