Ο Ροναλντίνιο Junior απέκρυψε το όνομά του και εντυπωσίασε την Κρουζέιρο! (pic, vid)

Ο Ροναλντίνιο Junior απέκρυψε το όνομά του και εντυπωσίασε την Κρουζέιρο! (pic, vid)

Το θείο χάρισμα του πατέρα του φαίνεται πως έχει ο Ροναλντίνιο Junior ο οποίος είναι αποφασισμένος να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής χωρίς να χρησιμοποιήσει το όνομά του!

Ο Ζοάο Μέντες (ντε Ασίς Μορέιρα) είναι μια ανάσα μακριά από το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι 13 ετών. Ζει με τη μητέρα του και έχει την ευλογία του ποδοσφαιρικού Θεού. Είναι γιος του Ροναλντίνιο. Το όνειρό του είναι να γίνει ποδοσφαιριστής. Το ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας είναι ο τρόπος με τον οποίο το πέτυχε. Πήγε στην Κρουζέιρο για να δοκιμαστεί, χωρίς να αποκαλύψει σε κανέναν ότι ο πατέρας του είναι ο θρυλικός Ρόνι. Ο μικρός μπαλαδόρος έμαθε μπάλα στις ακαδημίες της Παρί, δεν μπόρεσε να ενταχθεί στην ομάδα, στη συνέχεια πήγε στην Κερέταρο και συνέχισε στη Βραζιλία τις προπονήσεις.

Μια μέρα αποφάσισε να πάρει μέρος σε κάποιες δοκιμές της Κρουζέιρο χωρίς οι θεατές να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός που βλέπουν να μαγεύει με την στρογγυλή θεά είναι ο γιος του κατόχου της Χρυσής Μπάλας του 2006. Κατάφερε να τους εντυπωσιάσει όλους και τώρα… πρέπει απλώς να περιμένει να κλείσει τα 14 ώστε να μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο με την βραζιλιάνικη ομάδα (αυτό επιβάλει ο νόμος στη χώρα της σάμπα). «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την μεταγραφή και ελπίζω να δουλέψει καλά και να κάνω το ντεμπούτο μου με την μεγάλη ομάδα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, πέρασα γρήγορα αυτά τα δοκιμαστικά τεστ. Είναι ένα μοναδικό αίσθημα να παίζεις σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία» δήλωσε ο 13χρονος δεξιός εξτρέμ σε δηλώσεις του στο Hoje em Dia.

https://twitter.com/VarskySports/status/1030525951589986304

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ