Τιμωρημένος μέχρι τον Απρίλιο ο Πάολο Γκερέρο

Τιμωρημένος μέχρι τον Απρίλιο ο Πάολο Γκερέρο

Ο αρχηγός του Περού θα γυρίσει στα γήπεδα τον Απρίλιο του επόμενου έτους, καθώς επέστρεψε η ποινή του, μετά το Μουντιάλ.

Ο Πάολο Γκερέρο επιστρέφει στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων. Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ το χειμώνα του 2017, αλλά το Περού κατάφερε, χάρη στη βοήθεια των δικηγόρων και των αρχηγών των εθνικών ομάδων που βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο του Μουντιάλ 2018, να αγωνιστεί στη Ρωσία, εξασφαλίζοντας άδεια από το CAS μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Τώρα, όμως, επιστρέφει η τιμωρία και ο αρχηγός του Περού θα γυρίσει στα γήπεδα τον Απρίλιο του επόμενου έτους. Κακή είδηση για τον ίδιο όσο για την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε, στην οποία εντάχθηκε μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Φλαμένγκο.

Αρχικά, ο Γκερέρο, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός χρόνου, με συνέπεια να μην αγωνιστεί στα Play-off με Νέα Ζηλανδία, αλλά στη συνέχεια η επιτροπή εφέσεων μείωσε την ποινή σε έξι μήνες. Ο αρχηγός του Περού ζήτησε πλήρη αθώωση στο CAS, αλλά η FIFA απαίτησε την αύξηση της ποινής και το διαιτητικό δικαστήριο του αθλητισμού την επέκτεινε σε 14 μήνες, μέχρι την απόφαση προσωρινής αναστολής για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ από το ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο.

Τώρα ο Γκερέρο θα επιστρέψει στα γήπεδα τον Απρίλιο του 2019 και θα μπορέσει να βοηθήσει το Περού στο Copa America, που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία, με έναρξη στις 14 Ιουνίου. Kατά πάσα πιθανότητα, στην τελευταία μεγάλη διοργώνωση με την εθνική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ