ΠΑΟΚ : Πρώτη φορά αρχηγός με την εθνική ομάδα του ο Βαρέλα

ΠΑΟΚ : Πρώτη φορά αρχηγός με την εθνική ομάδα του ο Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα όχι μόνο αγωνίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα του Πράσινου Ακρωτηρίου με το Λεσότο (1-1), αλλά φόρεσε για πρώτη φορά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετώπισε το Λεσότο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής του 2019, με τον Φερνάντο Βαρέλα του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τον Σέρα Μότεμπανγκ να ανοίγει το σκορ στο 76′ για το Λεσότο και τον Ντιανινί να ισοφαρίζει πέντε λεπτά αργότερα. Το επόμενο ματς της ομάδας του Βαρέλα είναι προγραμματισμένο για τις 10 Οκτωβρίου με την Τανζανία, ενώ η άλλη ομάδα του ομίλου είναι η Ουγκάντα. Δύο εκ των τεσσάρων θα προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού, με την ομάδα του 31χρονου άσου του Δικέφαλου του Βορρά να βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό.

«Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, αν και αξίζαμε περισσότερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα να είμαστε Πράσινο Ακρωτήρι. Σήμερα εκπλήρωσα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου, όντας αρχηγός της Εθνικής Ομάδας», ανέφερε σε ανάρτηση του στο Instagram ο Βαρέλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ