Χατζισαφί: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και την αγάπη σας» (pic)

Χατζισαφί: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και την αγάπη σας» (pic)

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τους φιλάθλους της Τράκτορ Σάζι για την αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο του Ταμπρίζ - «Θα δώσω και τη ψυχή μου για την ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Εχσάν Χατζισαφί μετά από έξι μήνες στον Ολυμπιακό αποχώρησε από το ερυθρόλευκο ρόστερ και επέστρεψε στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τράκτορ Σάζι. Αυτό θα είναι το δεύτερο πέρασμα του πρώην «ερυθρόλευκου» μπακ από τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς είχε φορέσει τα χρώματά της και τη σεζόν 2011-2012.

Ο 28χρονος μπακ κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο του Ταμπρίζ, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της νέας του ομάδας. Ο Ιρανός, που ήταν από τα βασικά στελέχη της εθνικής του ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους συμπατριώτες του και τόνισε ότι θα δώσει και τη ψυχή του για να βοηθήσει την Τράκτορ Σάζι.

«Είμαι χαρούμενος για την υποδοχή που μου επιφύλασσαν οι οπαδοί της Τράκτορ Σάζι. Πραγματικά, είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν οι οπαδοί μας στο αεροδρόμιο του Ταμπρίζ. Ελπίζω να ξεκινήσω δυναμικά και να έχουμε μια καλή σεζόν, η οποία θα αφήσει σε όλους καλές αναμνήσεις. Θα δώσω και τη ψυχή μου για την ομάδα. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας», ανέφερε.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

با عرض سلام خدمت همه ي هواداران عزيز باشگاه تراكتور.. صميمانه از حضور هواداران شريف و هميشه در صحنه ي،باشگاه تراكتور در فرودگاه تبريز كه به استقبال بنده امدند تشكر ميكنم… و اميدوارم فصلي پر قدرت و پر انرژي رو شروع كنم و خاطرات خوبي رو براي شما از خودم به جاي بگذارم… من اين فصل با جان و دل تمام تلاشم را براي تيم تراكتور خواهم كرد …تا همواره لبخند رو بر روي لبان هواداران اين تيم بنشانم…و قدردان محبت ها و حمايت هايتان هستم… به اميد روزهاي خوب … ياحق❤️❤️❤️???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ehsan Hajisafi (@ehsanhajsafi28) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ