Μυθικός Ζλάταν: «Είμαι πολύ ακριβός για Γιουνάιτεντ και Ρεάλ»

Μυθικός Ζλάταν: «Είμαι πολύ ακριβός για Γιουνάιτεντ και Ρεάλ»

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχει συνηθίσει να προκαλεί με τις δηλώσεις του και φυσικά δεν γινόταν να μην σχολιάσει τις φήμες για ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια που θέλουν τόσο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που διαπρέπει με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι στο MLS. Ο Σουηδός σταρ πραγματοποιεί μεγάλες εμφανίσεις στις ΗΠΑ όπου σε 26 ματς έχει σημειώσει 22 γκολ σε 26 ματς και φαίνεται πως έχει προσελκύσει τα βλέμματα των δύο συλλόγων.

Ο ίδιος ο Ζλάταν μίλησε για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Γιουνάιτεντ και της βασίλισσας και έδωσε μια μυθική απάντηση από αυτές που μας έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα ο Σουηδός σταρ έδειξε πως είναι χαρούμενος στο LA, αλλά παράλληλα και πολύ «τσουχτερός» για ομάδες όπως η Ρεάλ και η κόκκινοι διάβολοι.

«Είμαι εδώ, είμαι χαρούμενος και έχω ένα παιχνίδι την Κυριακή. Εκεί επικεντρώνομαι. Και συν τοις άλλοις, είμαι πολύ ακριβός», τόνισε ο 37χρονος σε δήλωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ